"Cталося все так, як мало бути" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Cталося все так, як мало бути" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

ЗЕботва уже співає, що у ДБР не було запису з камери поліцейського і це свідчить що у всьому винний Порошенко, бо реформа поліції його часів - відстій.

Чудики, як раз ця історія свідчить, що реформа й створення Патрульної поліції - досягнення часів Порошенка. Бо за Януковича захарченківський мент такого Трухіна відпустив би не за 150, а за 15 тисяч, ім'я Трухіна не спливло в жодному протоколі, а поліцейський відмовився б спілкуватися з пресою категорично.

Але на поліцейському була працююча камера, поліцейський відмовився від хабаря і виконав свою роботу чесно. Відео, яке за всяку ціну намагалися знищити, опинилося у журналістів - явно від поліцейських. Нарешті, сам патрульний зустрівся з журналістами і відкрито дав інтерв'ю.

Тобто сталося все так, як мало бути. А не мало бути, аби влада заходилася свого кореша відмазувати, замість дати справі хід згідно закону. Особливо - влада, яка владою стала на нищівній критиці своїх попередників і обіцянках "нових облич у владі", які насправді виявилися збіговиськом жлобів й мажорчиків. Гіршими за янучар.