"ДАЛЕКО НЕ ХОВАЙТЕ" - Микола Ільїнов

"ДАЛЕКО НЕ ХОВАЙТЕ" - Микола Ільїнов

Був у нас в Луганській області один «цікавий» мер. Кожного разу, коли у нього починалися проблеми зі здоров’ям, він потрапляв у лікарню і пускав слух, що нібито помер. В цей час його довірена особа ходила по мерії та записувала, хто і як реагував на цю новину. Коли мер раптом оживав та виходив на роботу то звільняв тих, хто радів його смерті.

Особисто я вважаю, що вчорашній день, закінчився на расії дуже добре, для нас. Я звичайно розумію, що всі ми очікували тисячі смертей з боку вагнерів, кадирівців, та інших расійських вояк, але ж уявіть собі, що пригожин все ж таки прийшов би до влади.  

 Навіщо нам очільник кремля, який розуміє реальну ситуацію з фронту, а не з бункеру, де путін вже знищив 20 Patriot, 100500 танків і пару мільйонів натівських содат? Корупційна, старопердунська машина перемогла і це добре, значить расійська корупція та брехня будуть і надалі нашим союзниками. Нехай хуйлу продовжують вішати лапшу на вуха, а він тим часом приділить увагу репресіями всередині країни.

  І ще, уявіть, який зараз настрій у багатотисячній непогано підготовленій групи вагнера! Ще вчора з ранку вони себе відчували персональною армією майбутнього лідера держави, а тепер вони або "вне закону" або у підпорядкуванні тих проти кого повстали. Впевнений, що шойгу з герасимовим ще поквитаються за збиті гвинтокрили та літак. Отже у вагнерівців і старого лідера вже немає, і від нових очікуй розправи. Впевнений, що частина вагнерівців перейде на сторону російського добровольчого корпусу і почне напряму воювати проти расії.

Одже, ви далеко попкорн не ховайте, на расії все тільки починається.