"Давайте нарешті цінувати людей" - Богдан Буткевич

"Давайте нарешті цінувати людей" - Богдан Буткевич

Читаєш про смерть хлопця, який 8 років тому на знак протесту проти Мінську-2 (за офіційною версією) кинув гранату, від якої загинули 4 нацгвардійців. Зазначу - це так і не довели, бо вироку ж нема. І напевно вже не доведуть ніколи.

І якого так і не пустили на фронт, бо ж він типу вбив міліціонерів. А значить - система мала його згноїти і не випустити ні за яких умов. І згноїла.

Майданівець-фронтовик Гуменюк, який, може, і зробив помилку. Але йому не дали можливості навіть кров'ю виправити її - не кажучи про конкретний вирок і конкретні докази провини.

Хоч він і зробив злочин проти держави (що так і не довели в суді), але ж якщо і робив, то робив його саме тому, що не хотів, щоб його держава пішла по кремлівському сценарію.

І ця ж держава його таки довела.

І одночасно читаю про чергову шваль зі "слуг народу", ноунеймшу Людмилу Марченко. Яка, за інфою НАБУ, щойно була затримана на гарячому хабарі. Торгувала правом на виїзд з країни, прикриваючись своїм депутатським статусом.

Читаю про абсолютно порожню істоту, якій український виборець надав право представляти цю державу. І яка продавалася за 3 штуки (!) баксів... Допомагаючи тікати тим, хто цю державу не хотів захищати.

Два світи, які ніколи не перетнуться.

Єдиний висновок - давайте нарешті цінувати людей.

А не лити на них бруд при першій же нагоді.

І думати, коли ви голосуєте.

Щоби потім нікому не треба було жертвувати собою за ваші помилки і кидати гранати.