День автомобіліста та дорожника відзначили у Харкові

День автомобіліста та дорожника відзначили у Харкові

Урочистості, присвячені Дню автомобіліста та дорожника, пройшли сьогодні, 22 жовтня, у Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, передає city.kharkov.ua.

Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса з професійним святом працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства привітав заступник мера з питань інфраструктури міста Євген Водовозов.

«Ми всі дуже цінуємо вашу працю. Щодня, у будь-яку погоду, ви завжди на роботі. Думаю, що Харків гідно зустрічає це свято, оскільки в місті, як ніде в Україні, за останні роки було дуже багато зроблено у плані реконструкції та ремонту доріг, удосконалення маршрутної мережі. Ви забезпечуєте стабільне і динамічне життя півторамільйонного міста, і за це вам низький уклін від усіх харків'ян», - зазначив Євген Водовозов.

З нагоди професійного свята кращим працівникам комунальних дорожних і транспортних підприємств, трамвайних і тролейбусних депо, АТП були вручені Почесні грамоти виконкому Харківської міської ради та Подяки Харківського міського голови.

Завершилося свято концертом, який підготували вихованці Палацу студентів і духовий оркестр НЮУ ім. Ярослава Мудрого.

Довідка. День автомобіліста та дорожника встановлений згідно з указом Президента України в 1993 році. Відзначається щорічно в останню неділю жовтня.