"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

"Губернатор" Севастополя Розвожаєв заявив, що під час атаки на штаб Чорноморського флоту сталося справжнє диво: не постраждала дерев'яна ікона віднесеного до лику святих Федора Ушакова.

Гарні пріоритети, але головне що в іншому дива не сталось: півтора десятка двохсотих офіцерів та біля чотирьох десятків поранених - ніяке не диво для наших Shtorm Shadow. Далі буде…

Щодо майбутніх виборів у США. Якщо до них не буде допущено Трампа, виграє Байден. Бо ДеСантіс і Равасвамі - фуфломіцин, який хоче бути схожим на Трампа, але не Трамп. Пенс та інші шансів не мають. Розмовляючи з великою кількістю прихильників Республіканської партії, я зробив висновок: їм потрібен Трамп або взагалі пофіг. Вікові традиції республіканців відійшли на задній план, світом править популізм, і США - не виключення.

Bild: Суховантажі з українським зерном прорвали морську блокаду РФ.

Сьогодні судно Aroyat, яке вийшло з Чорноморська 17 вересня, успішно прибуло до Стамбула. На його борту 17600 тонн українського зерна.

Раніше цього тижня зерновоз Resilient Africa вивіз із Чорноморська близько 3000 тонн зерна. Зараз він знаходиться в Егейському морі та тримає курс на Ізраїль. Обидва судна ходять під прапором Палау.

Польща підготувала транзитні коридори для українського зерна — Дуда.

Україна відкликала позов до СОТ - FP.

Все, розходимось.