"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

 Ілон Маск опублікував у своєму Х-акаунті фотографію з підписом «ох вже ці іранці...», на якій зазначено: «Іран хоче війни. Подивіться, як вони розташували свою країну до наших військових баз».


Знаєте, чим мерзенні такого різновиду ліваки всіх країн та народів? Їм наплювати на свою країну та її національні інтереси. Вони завжди будуть на боці «боротьби зі світовим імперіалізмом» - навіть якщо самі є невідʼємною частиною цього «імперіалізму».


У України та Ізраїля зараз не найкращі в історії стосунки, але сьогодні вони в одному човні. Вони борються за існування.

У їхніх супротивників значно більше спільного, ніж відмінностей. Вони діють жорстоко та підло, взяли на озброєння нацистські практики, але у нацизмі звинувачують саме Україну та Ізраїль. Співпраця Росії, Ірану та ХАМАСу - абсолютно логічна та закономірна. Інакше й не бути не могло.

Історія взаємин Ізраїлю та України – складна та суперечлива. В Ізраїлі Україну часто критикують за звеличення тих, хто брав участь у переслідуванні та знищенні євреїв (треба визнати, що такі випадки в історії були, але це ніколи не було державною чи національною політикою українців).

Ізраїлю від України дістається за недостатню підтримку, бажання нинішнього керівництва всидіти на двох стільцях та задобрити Москву.

Проте війни в Ізраїлі та Україні пов'язані між собою. Єрусалим і Київ мають одних друзів та одних ворогів.

За таких умов кожна перемога України є успіхом Ізраїлю, а кожна перемога Ізраїлю є успіхом України.

Народжена у Києві Голда Меїр якось сказала: «Ми хочемо жити. Наші вороги хочуть бачити нас мертвими. Це залишає не надто багато простору для компромісу».