Десять хороших новин 10 грудня

Десять хороших новин 10 грудня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Площанка, Невське, Білогорівка Луганської області та Яковлівка, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Дружба, Невельське, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині. Ландшафтні дизайнери значно покращили горизонт у районах семи пунктів управління лаптів, шести скупченнях і зосередженні арти. А що не добили наші, добивають самі бруднодупі – це називається «дружній вогонь». Танки виходять на позиції і розстрілюють своїх же чмобіків. Вражаючий рівень підготовки.

У Криму, в смт Совєтське жила-була казарма з лаптями. Жила погано, українські свині з курями перебувають у кращих умовах, але на то вони і тварини вищі за рівнем еволюції ніж лапті. Грілися кримські чмобікантропи буржуйками, а напередодні отримали зарплату. Ну і мабуть хтось із них дихнув на пічку так, що загорілося. Станом на зараз маю інфу про трьох двохсотих.

До того ж у Криму сьогодні знатно гупало у Гвардійському під Симферополем, у Саках і Севастополі. Повідомляють, що ППО намагалася збити дрони

Ну і на продовження нашої постійної рубрики «горящая росія», у Москві знову пожежа. Цього разу палає двоповерхова старовинна садиба Лопухіних кінця 17 століття, у півтора кілометрах від кремля. Погоріло, у порівнянні із ТЦ і заводами небагато, всього тільки десять квадратів, але і садиба не така велика. Після того як Онуфрій облився кров’ю Христовою, це теж непоганий знак.

Непереможна українська армія отримала унікальний автобус-шпиталь за 150 тисяч євро, облаштований на базі 12-метрового автобуса Mersedes-Benz та забезпечений найсучаснішим медичним обладнанням. Два операційних крісла, п’ять реанімаційних місць, сім моніторів життєдіяльності, сім перфурзорів, коагулятор для зупинки кровотеч, відсмоктувач рідин, апарати УЗД та ШВЛ, стоматологічне крісло з відповідним обладнанням та потужний Wi-Fi для телемедицини. Одна з головних переваг медичного шпиталю це його мобільність. Донейтили на нього німці та українці, які живуть у Німеччині

Азербайджан відправив нам партію промислових трансформаторів та генераторів на $850 тисяч

Депушкінізація на Вінниччині: у Тульчині знесли пам’ятники Пушкіну і Суворову. Яка утрата для місцевих собак та голубів

Олексій Петров пише, щодо бавовна у Мелітополі завітала у кафе «Привал охотника» з готелем, де лапті облаштували собі стійло і якраз гуляли вечірку на честь дня народження абізяна Балицького. Вечірка завдяки нашим Хаймарсам відбулася з вогником, гриль-меню суттєво розширене. Але Балицького ніби не було.

Федоров додає, що прилетіло у будівлю мелітопольської християнської церкви, де також було стійло у лаптів. Велике стійло для лаптів, там їх близько двох сотень було. Загалом же пролунало близько 10 вибухів, так шо чекаємо ще на хороші новини.

Інквізитори з СБУ викрили диякона МП, який агітував за приєднання Запоріжжя до РФ у соцмережах (подрібнішали нині опозиційні проповідники) і виявили у Харківській єпархії літературу та сухпайки окупантів. Але ви не думайте, що вони там жерли скоромне у піст. То вапще було а антиросійських цілях, бо кожен вітчизняний пайок наближає лаптя до смерті, так шо вони їх берегли на випадок нової атаки на Харків, або якщо доведеться прийняти мученицьку смерть, бігме

Країни ЄС досягли згоди щодо надання Україні 18 млрд євро у наступному році. Але це не підарунок, а пільговий кредит на 10 років.

І хороше про карму. Був такий молодий абізян Ілля Гаманін, який у Куп’янську нищив на камеру українську символіку і взагалі аж із штанів вистрибував, так хотів бути російським патріотом. Коли Куп’янськ очистили, він звалив із лаптями у Бєлгород. Але там його мобілізували і відправили у Бахмут про кінець цієї прекрасної історії я думаю ви уже здогадуєтеся.

Тому що після того, як ти піднімаєш свої немиті руки на Герб України, ці руки відвалюються

І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії