Десять хороших новин 11 січня

Десять хороших новин 11 січня

Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Гряниківка Харківської області, Стельмахівка - Луганської та Спірне, Роздолівка, Веселе, Бахмут, Кліщіївка, Майорськ, Водяне, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка і Пречистівка на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 17 скупчень лаптів, три позиції зрк, пункт управління і три склади боєприпасів.

Польща заявила, що передасть нам роту Леопардів (це десять танчиків) у рамках міжнародної коаліції. Після цього Дуда ледь зміг виїхати зі Львова, бо кожен хотів від нього чіткі терміни та обіймашки. Хоч і зрозуміло, що без дозволу ображеної ліверної ковбаси Німеччини передача танків не відбудеться. Тим часом Кулеба сказав, що після візиту Бербок не сумнівається, що Україна отримає Леопардів. Хоча станом на зараз Німеччина тільки мандить на Францію за поставку бойових танків AMX-10 RC, бо вони, бачте, хотіли оголосити рішення одночасно.

Як же бракує зараз посла Мельника….

А от Велика Британія має свої танки - Challenger II і Ріші Сунка вже дав добро на передачу їх Україні, пише британська преса. Здається ще трохи, і країни наперебій даватимуть нам свої танки, як раніше давали артилерію. Це ж теж колись здавалося малоймовірним.

Укроборонпром за кордоном почав серійне виробництво 82-мм осколкових мін. Кількість осколків у 2-2,5 рази більша за стандарт. Більше осколків – більше дохлих лаптів.

Рогозін, шо ти там, срака зажила?

Київська влада повідомила, що з середини лютого столиці припинить загрожувати повний блекаут.

Наша нова постійна рубрика «тьма на Бєлгородщині». У них там горить електромережа за яку зачепився «невідомий безпілотник». Перед цим щось дуже потужно гупнуло. Сотні лаптів тепер без води і електрики

США кажуть, що бмп Bradley ми отримаємо вже за кілька тижнів. Литва грозиться скоро передати зенітки і засоби ППО. І Пакістан поставить нам 159 контейнерів із артилерійськими снарядами 155 мм та іншими боєприпасами

Німеччина надасть Україні знову каски €20 млн, на які закупить Леопарди старлінки. Ну ок, теж корисна штука. Але танки ми все одно з них витиснемо, Бундестаг би вже мав здогадатися

У Росії знову горів військкомат, цього разу в Амурській області. Загалом їх зараз палитимуть ще активніше, щоби знищити особові справи – на болотах же таки закрили кордони для військовозобовʼязаних

Суровікін обісрався. Не допомогли обстріли пологових і дитячих садочків, енергетична система України відновлюється швидше, ніж Мєдвєдєв після похмілля, здаватися ніхто навіть без світла, опалення і води не збирається. Тож путін призначив командувати піцоперацією замість дегенерата Суровікіна дегенерата Герасимова. Якого чи не щодня публічно обсцикає Пригожин.

Але найголовніше, що як цих тварин не пересаджуй, квартет все одно не може видобути зі своїх інструментів ніякої мелодії крім «путін хуйло». Соледар тримається. І навіть якщо наші зрештою відійдуть, це русні все одно нічого вже не дасть у загальному плані. Ми виграємо цю війну.