Десять хороших новин 12 грудня

Десять хороших новин 12 грудня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районі Стельмахівки, Макіївки і Серебрянського лісництва Луганської області та Верхньокам’янського, Білогорівки, Соледара, Юр’ївки, Красногорівки, Мар’їнки, Новомихайлівки та Времівки Донецької області. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили лаптям два пункти управління і вісім скупчень

Тим часом лапті оголосили у себе в лаптєландії збір балалайок, гармошок та інших музикальних інструментів, щоби їхній армії було чим опалювати намети веселіше помирати.

В окупованому Скадовську бомбануло закрутки в автомобілі «заступника голови адміністрації» Херсонської області Віталія Булюка. Трьохсотого абізяна увезли добивати у Крим, водій загинув на місці

 У Мелітополі тим часом прилетіло у мост над річкою Молочною, що з'єднував його і Костянтинівку. Для лаптів це один зі стратегічно важливих мостів після того, як кримський мост зазнав атаки бойовими гусями, лапті через нього возили свою техніку.

Загалом у Мелітополі ці дні врожайні, то прилетіло по кафе, де організовано тусили лапті, то по блокпосту на логістичному вузлі, то по їхній ерелесці

Анатолій Штірліц пише, під час вибухів на аеродромі у Рязані задвохсотилася гнида, яка обстрілювала наші будинки. Пілот дальнього стратегічного бомбардувальника-ракетоносця Євген Навлютов думав, що він великий ас і їбучий дементор, а загинув під час прильоту карми у глибокому тилу. І з ним ще один майор і один сержант авіації.

Наша постійна рубрика «горящая росія». У лаптів знову горить торгівельний центр, цього разу під Москвою у Балашиці загорівся ТЦ «Стройпарк». Щось якось дивно стали горіти саме будівельні.

Непереможна українська армія влаштувала лаптям фейерверк у Сватовому. Вдалося порадувати цілий гурток самогубців у вигляді представників пвк вагнер. Частині так пондравилося, що залізли під розвалини своєї розбомбленої общаги і відмовляються вилазити. Вирішили там і помирати від захвату

У русні, виявляється, вже офіційно погано з демографією. У росстаті повідомили, що на тлі пецопірації рівень народжуваності наближається до історичного мінімуму. Якщо порівняти із 2020 роком, то самки лаптів дали ще на 10% менше приплоду. І знову ж таки, за прогнозами руснявих демографів, наступного року народжуваність сягне історичного мінімуму після пострадянської економічної катастрофи.

Мілош Земан, себто президент Чехії, який роками топив за путіна, нарешті офіційно визнав, що він був неправий. Ще й підтримав рішення надавати військову допомогу країнами Європи Україні. Да, я розумію, шо то під політичним тиском, але яка різниця, головне, щоби ніхто не виступав зі своїми оцими «не все так однозначно».

 Путін вперше за десять років скасував свою щорічну пресконференцію. А оце вже дуже серйозний показник саме його морально-психологічного стану, бо діду по-перше, дуже страшно бути на людях, а по-друге, він вже не може настільки переконливо брехати як раніше, бо сам перестає собі вірити. Ну і по-третє, це значить, що путінг не вірить, що до нового року в його дерев’яних солдат будуть якісь перемоги.

Вісник веселої русофобії

Уявляєте, путін вже сам не вірить у свою армію