Десять хороших новин 13 вересня

Десять хороших новин 13 вересня

Непереможна українська армія натовкла копрокадаврам у районах Кліщіївки, Андріївки та Курдюмівки Донецької області. Також наші сонечки просунулися південніше Роботиного.

Гарно прилетіло на базу безпілотників у Луганському. Усі безпілотники одразу злетіли, але є нюанс


Повітряні сили України угандошили великий десантний корабель «Мінськ» і катер «Тунець», відстрілявшись по севастопольському судоремонтному заводу. Це відчуття, коли дії військових твоєї країни нафіг перебивають в інфорпросторі презентацію нового смартфону від Apple


ГУР забрала під свій контроль вишки Бойка. Да, ми знаємо, що на них вже нічого не видобувалося і самої русні там не було. Але давайте оцінимо з точки зору символізму – вишки ж просто неба, у морі, як на долоні, а ці зухвалі пиздюки приперли туди гумовим човником, відстрілювалися, виловили з води свого, який вивалився під час бою і упиздували назад. З тим же успіхом можна було насрати Шойгу на голову.


Литва, Латвія та Естонія заборонили громадянам країни 404 перетинати свій кордон на власних авто. Тільки на автобусі чи пішки. «Щоби з вас додатковий раз познущатися, йобана русня, - повідомили у їхніх МЗС. – У відповідності до рекомендаційних даних Єврокомісії»


Кім Чен Ин приїхав до Путіна. Нарешті зустрілися два доктора Зло на мінімалках. Обмінялися взаємними дипломатичними облизуваннями. Щоправда погано ховаючи обопільну зверхність та відразу. Навіщо Ину Путін понятно – в Північній Кореї голод і йому потрібне зерно. Тобто Кім Чен Ин припхався до Путіна як голодні студенти з общаги ходять пожрать додому до стрьомной, але багатої на харчі одногрупниці. З Путіним теж все понятно – він вже настільки ніхто, що статусності йому стали додавати візити істоти типу оцього азійського косплею сталіна.


Прилетіло в Москву, в район Останкінської телевежі, де живуть росіянські ЗМІ. МНСники заявили, що сталося загоряння сміття. Дуже влучно, по відношенню до останкінської фауни.

Також прилетіло у Рильськ на Курщині і у Бєлгород, але там цього разу їбуться якось без огонька.


У Волгоградській області отріцатєльно взлетіла сушка. Це вже здається дев’ята з початку повномасштабної, яка ліквідовується самостійно. Можна тільки пошкодувати, що не на території військової частини


А ще у полі різко приземлився літак «Уральських авіаліній» - еірбас, спижжений, здається, у Шотландії. Колись лапті на ньому літали по лізингу, але після повномасштабної тупо залишили собі. І тут навіть обкраденим власникам літаків не дуже співчувається – чуваки, ну ви бачили, що роблять ці мандавошки з 2014-го і все одно дали їм літак? Ну камон, тепер значить не дивуйтеся

Так от, літали-літали лапті на пижженому літаку, а спиздити до нього деталі все ніяк не вдавалося. От він в польоті і закінчився. Після посадки в полі його розпилять і перетворять на запчастини до інших пижжених еірбасів. Яка глибокая скорбь


Перша громада в Києві перейшла до ПЦУ. Вітаємо громаду храму Покрови Пресвятої Богородиці на Бортничах. Настоятель традиційно опирався, але після того як Паша Мерседес опинився на лаві підсудних, проклять РПЦ-шних некромантів навіть самі довірливі українці перестали боятися.


І давно я вас російською крінжею не радувала. У московському метро до якоїсь тітки причвалав чмоня у формі, касці і бинтах і попросив у неї подаяння. Тітка ніякої вдячності до героя есвео не виявила, а на наступній станції метро поскаржилася на нього у поліцію за дискредитацію російської армії. Держава мовляв військовим все дає, а раз цьому не дала, значить він несправжній.

Тітка має як мінімум стати наступним російським міністром інформації