Десять хороших новин 15 травня

Десять хороших новин 15 травня

Калуш переміг на Євробаченні, сьогодні вони виклали офігенний кліп на «Стефанію», а «Укрпошта» присвячує їм нову марку.

Світ переконався, як добре проводиться захід взагалі без участі русні. І у наступному році ще раз у цьому переконається.

Будь-яка із станцій метро Києва вже готова приймати Євробачення-2023.

Британська розвідка повідомляє, що лапті настільки покоцані, що не зможуть наступати ще як мінімум 30 днів. Ок, наша армія за цей час встигне отримати ще більше хорошої зброї.

І нє, русня, ми не втомилися від війни. Ми втомилися від того, що на цьому світі досі існуєте ви і ваша уйобіщна держава.

Народна мудрість – якщо відволіктися від священної війни з КСУ і переключитися на щось більш важливе, рано чи пізно ти побачиш, як повз пропливе нахуй суддя Тупицький. Термін його перебування на посаді голови Конституційного суду закінчився, а сам Тупицький тусується тепер в Австрії.

Щось підказує, що скоро йому знадобляться адвокати.

На росії згорів вже десятий військкомат, усі підпали у однаковому стилі – коктейлі Молотова. Хз, може на двадцятому до цих бунтарів – бесмислєнних і беспощадних - нарешті дійде, що підпалювати треба не будівлі, а воєнкомів.

Кількість крадіжок з магазинів на росії з початку війни виросла на 18%. Голодні лапті цуплять здебільшого цукерки і ковбаси, потім бухло, сири, каву і какао.

Bloomberg пише, що країни-учасниці НАТО у червні можуть оголосити Росію прямою загрозою і закріпити цей статус у новому стратегічному документі Альянсу. У попередньому, складеному 12 років тому, вона мала статус країни-партнера. Але заїбала.

Мрія росіян здійснюються – навколо одні вороги і Білорусь.

Італія передасть Україні натівські гаубиці FH70, які можуть лупити по лаптям кожні 10 секунд. Ну і ще міномети, ПЗРК Stinger, кулемети, броньовані позашляховики, боєприпаси.

А 89 з 90 американських гаубиць М-777 ми вже отримали і частина з них добре працює на передовій. Тож не дивно, що на росії стають популярними конкурси на кшталт того, про який йтиметься у передостанній новині.

Непереможна українська армія на Харківщині сьогодні вийшла на межі державного кордону України та росїї! 227 бат 127 бригади ТРО вже доповів про це головнокомандувачу.

На росії провели перший конкурс з естетичного оформлення могил. Змагалися команди з Севастополя, Омська і Новосибірська, перемогли омічі, їм за це подарували 20 тисяч рублів ($313).

Нарешті, на тлі новин з фронту, лапті усвідомили своє справжнє призначення – подохнути і бути якомога швидше похованими. Цей конкурс необхідно провести у всіх регіональних центрах Мародерні, а передовиків нагороджувати додатковим холодильником жмурів і грамотою.

Котик з Бучі, якого лапті викрали і намагалися увезти в Білорусь, через 80 днів повернувся до своїх людей.

Його родина втікала практично у чому була, рятуючи дитину, і планувала за ним повернутися, але будинок розтрощили окупанти і рудий мейн-кун Макс щез. Власники шукали його і відмовлялися вірити, що той загинув

І от виявилося, що Макса лапті викрали разом із технікою, і тягнули на броні до Гомеля. Дорогою котику вдалося втекти. А потім власниці був дзвінок з Білорусі – добрі люди прихистили Макса, знайшли номер на медальоні і не полінувалися набрати. Щоби він зміг возз’єднатися з родиною, яка на той час вже була у Чехії, волонтери зробили йому документи для перетину кордону.

Нарешті котя приїхав до своїх людей. Бо дива таки трапляються.

Вісник веселої русофобії