Десять хороших новин 16 грудня

Десять хороших новин 16 грудня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Площанка, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Григорівка, Виїмка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Андріївка, Курдюмівка, Озарянівка, Дружба, Олександропіль, Новобахмутівка, Невельське, Мар’їнка, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили лаптям 26 скупчень, 5 пунктів управління, 9 артилерійських позицій, 2 склади боєприпасів, склад пмм і уронілі орлана.

У Бєлогороді, але, що цікавіше – у Криму зараз бавовна. По Криму йдеться, за різними джерелами, про Сімферополь ( можливо Гвардійське) і Бахчисарай. Нехуй було так радіти ранковим обстрілам України, щурики. Ми-то залишаємося на якійсь час без електрики. А ви назавжди – без світла.

Зеленському доведеться розглянути петицію проти драконівського законопроєкту, який суттєво обмежує право наших військових на судовий захист. Проєкт сподобався військовому командуванню, але правникам дуже не зайшов, бо з його прийняттям і аватара-дезертира, і солдата, який самостійно виходив з оточення, можуть покарати однаково.

ЄС погодив дев'ятий пакет антиросійських санкцій, зосереджений на техніці, фінансах і ЗМІ. У список потрапили 168 лаптєкомпаній, пов'язаних з впк. Розширено інвестиційні заборони проти енергетичного та видобувного секторів лаптів, а також реклами, маркетингових досліджень, проведення опитувань. Експорт технологій подвійного призначення: хімічні речовини; IT-обладнання; дрони/двигуни дронів; електроніка.

Лукашенко обідився на закиди про те, що путін керує Білоруссю. Сказав, що він сам керує, у нього навіть є своя конституція. Він, виявляється, не через гроші на кулак путіна усівся, шлюшка усатая, він по любві.

Ну окей, тоді і брати участь у війні проти України – твоє особисте рішення

У Бурятії на аеродромі розбився вертоліт. Я думаю, що вони просто вирішили, що це танк

Ну а шо: теж на три особи, горить так же яскраво, просто якась хуйня зверху крутиться, то мабуть для стіралки. А воно взяло і злетіло, шайтан-арба

Міжнародний скандал .Заступник голови Верховного суду Норвегії Єнс Едвін Скогхой заявив, приготуйтеся – що його намагалася отруїти його дружина, українка Наталя, якій він писав смски на підтримку Росії «коли був не при тямі». Отакі: «Думаю, що Путін на шляху до мети. Раніше він хотів денацифікувати Україну. Тепер він каже, що мета – десатанізувати Україну. У цьому він має рацію, люди з України – з пекла».

Ну тобто взагалі людина зробила сюрстрьомінг зі свого відчуття самозбереження. Восени він розповів місцевим змі, що потрапив у лікарню з отруєнням, а дружина після цього втекла. Дружина змі розповіла, що труїти його не збиралася і він просто їбанат, який хотів її позлити.

І до речі я їй вірю. Якби українка справді захотіла би його отруїти, він би вже був холодний, у нарядному костюмі і не вийобувався.

Байден закликав нас чекати на хороші новини про Patriot. Politico пише, що США нададуть системи Patriot і ще кілька сюрпризів для росії та України (але є нюанс). Зокрема засоби для перетворення некерованих авіаційних боєприпасів на «розумні» бомби і наземні бомби малого діаметру, це збільшить дальність ударів. The Guardian також пише, що Білий дім пообіцяв Києву додаткові системи ППО

Євросоюз дозволив націоналізацію двох компаній, причетних до російського газового монополіста, – ексдочки «Газпрому» SEFE і найбільшого імпортера газу у Німеччині Uniper. Uniper був найбільшим імпортером російського газу в Німеччині. Він й дотепер постачає газ понад 100 німецьким муніципалітетам

Держдеп порадував нас подробицями, які санкції найбільше вдарили по лаптям.

Із $ 630 млрд російських грошей на західних банківських рахунках повністю заморожені близько 300 млрд, при цьому русня активно витрачає залишок

У Вашингтоні вважають, що вже у найближчі роки економіка блалайні скоротиться мінімум на 16%