Десять хороших новин 17 травня

Десять хороших новин 17 травня

Україна – при грошах. Німеччина дає нам пільговий кредит 150 мільйонів євро, Японія - 100 млн доларів і Світовий банк - 1,5 млрд доларів. І чи не щодня уряд домовляється про нові кредити і допомогу.

ЄС розробив план відбудови України, за яким 10 років даватимуть гроші, за умови, що цього разу ми дійсно проводитимемо реформи і не їбатимемо вола.

Маємо великі шанси гарненько відбудуватися.

Командуючого ЧФ РФ заарештували за потоплений крейсер «Москва» і тепер він, як справжній русскій капітан, іде нахуй вслід за русскім корабльом. Взагалі в командуванні російської армії – паніка і ведмежа хвороба, бо генералів одного за одним стали карати за провали на фронті. Сидять тепер по сізо, дрижать підборіддями, пихаті уйобки.

Суд остаточно заборонив українську Компартію. Діти, народжені на початку декомунізації, вже скоро у школу підуть, а ця гідра все жевріла і кумкала. Шостий апеляційний суд нарешті її добив, рішення набрало чинності.

І аж прям повітря стало чистіше, ви помітили?

Німці підкинули нам нової зброї: ручні гранатомети і міни. Хороша новина для нас, погана для російських танкістів

В Україні заборонили комуністів, а Німеччина поставила ще одну партію зброї, щоби ми швидше повбивали всю русню... Їбанутися можна з цих спіралей історії

На росії офіційно дозволили робити автомобілі без антиблокувальної системи гальм і подушок безпеки, щоби вони виходили дешевшими. Тепер російський автопром доб'є і покалічить все те, що не повернулося додому у пакетах завдяки непереможній українській армії. Добрий уряд, хоч медалями нагороджуй.

Постійна рубрика «горящая росія». Під Новосибірськом запалав завод з виробництва пластика. Згорів дах, прибудови, постраждало вартісне обладнання

Дерусифікація – в трендах. У Ризі зносять знаменитий пам'ятник радянським «визволителям» - місце сили тамтеншньої вати.  

Спочатку їм не дозволили 9 травня нічого, крім як покласти квіти біля цього пам’ятника, було багато крику. 10 травня ці квіти прибрали бульдозером, крик перейшов у виття з бійками. Зрештою влада вирішила викинути нахуй цей оплот руського міра і більше не псувати собі нерви. Вопіющая русофобія.

Через війну Росії з Україною Крим опинився в економічній дупі – курортний сезон і раніше був гівно, а тепер туди взагалі ніхто не хоче їхати, навіть з 30% знижкою. Відсоток заброньованих номерів у різних готелях знизився від 10 до 80% До 80%

Перефразовуючи класика, готельєри бідкаються, ОМОН розводить кийками

Ви не повірите, але на росії, виявляється, не вистачає жесті. Нема з чого робити консервні банки, тому навіть кілька в томаті, відома також як «братьска могіла учасників «спецоперації» і найкраща закусь під бояру, подорожчає на 30%.

Постійна рубрика «бавовна у Бєлгороді». Губернатор області похвастався черговими обстрілами, у наслідок яких навіть є один трьохсотий лапоть. А от губернатору Курщини похвастатися нема чим, всього тільки два обстріли.

Вісник веселої русофобії