Десять хороших новин 18 листопада

Десять хороших новин 18 листопада

Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Новоселівське і Стельмахівка Луганської області та Білогорівка, Верхньокам’янське, Спірне, Опитне, Первомайське, Водяне та Новомихайлівка Донецької області. Наші неперевершені ландшафтні дизайнери своєю чергою накришили лаптям 13 скупчень, два пункти управління, два склади боєприпасів і залізничний міст.

До російської пакетної армії доєдналися 350 новобранців

Україна інтегрується в оборонно-промисловий комплекс НАТО і спільно із шістьома натівськими країнами розробляє важке озброєння і військову техніку. Новітні оборонні проекти це дуже круто для нас і дуже погано для лаптів.

Путінськую буцефалу знову обідили – цього разу Польща не пускає його на засідання ОБСЄ. Не дали візи Лаврову і членам його делегації.

Не розумію, навіщо Лаврову віза у Польщу, нехай поїде на фронт, там ним чмобікі з ракети у бік польського кордону вистрілять.

Російський Аерофлот сміливо може брати собі девіз «рожденный ползать». Вже пів сотні їхніх літаків, тобто чверть авіапарку, виведені з ладу і простоюють через відсутність запчастин. При цьому половину із тих поламаних вже розбирають на деталі, щоби скотчем, слюнями та іконками причепити на те, що поки хоч якось літатиме.

Можемповторітелі блять

Томські чмобікі, які з 26 жовтня тирлуються на полігоні у тилу, із подивом дізналися, що вони еволюціонували до прямоходящих з тероборони у штурмовики, тобто вже у класичне гарматне м’ясо, перше у черзі на мясорубку. Тепер верещать, що вони навіть автоматів у руках не тримали, що вони можуть штурмувати

Ну, наприклад, ларьок…

Пам’ятаєте цю жертву пластичної хірургії з Криму, яка місіс Криму і недавно заспівала «Червону калину» по п’яні з подружкою. А потім віднєкувалася, що не розуміла її сенсу, коли мусора прийшли. Так от, виявилося, що ще влітку Валєєва подала документи на аусвайс. А тепер їй у російському громадянстві відмовили, через неблагонадійність Ой, чує моє серце, буде ще ця новоспечена українська біженка скоро плакати десь в Австрії, що вона весь цей час була за нас і займалася підривною діяльністю

Євросоюз наморозив активів лаптів вже на €68 млрд, переважно усі вони у Бельгії. От тепер і не чіпайте, це нам на Новий рік

Донецький абізян Паша Губарєв, який тривалий час думав що він в області народний губернатор, заявив, що у нього пропала снєгурочка. Потім вона правда знайшлася, виявилося, що цю макаку, яка виконувала обов’язки заступниці глави окупаційної адміністрації Херсонщини, затримали за підозрою в економічному злочині. Але за якимось чортом відпустили. І тепер вже Паша заявляє, що він любить свою країну але ненавидить державу.

До Херсону знову ходять потяги. І у Миколаїв. І це охуєнно. До речі, а ви уже купили квиток у Крим? Бо потім буде дефіцит

Вісник веселої русофобії