Десять хороших новин 18 травня

Десять хороших новин 18 травня

У Мелітополі підпільники дають тягла окупантам. Вже кількох старших офіцерів відправили удобрять черешню, а лапті цю падаль навіть поховати нормально не можуть, бо бояться що місцеві аж дуже радітимуть спричинити паніку. Хоч вже і так солдатікі сходити увечері в ларьок за майонезом поодинці бояться.

Мало того, висадили у повітря залізницю, коли по ній рушив потяг з лаптями, кількох поранили, кількох задвохсотили, десять вагонів із паливом так і не доїхали куди мали.

Південь України зустрічатиме руських асвабадітєлєй із квітами, угу.

Через те, що найбільші нафтосервісні компанії, які бурять і ремонтують свердловини і обслуговують обладнання, йдуть з росії, країна-бензоколонка втрачає видобуток нафти. Розробки нових родовищ стали неможливими.

Як вони самі видобуватимуть газ, без західних технологій – теж велике питання. Такими темпами з часом і ембарго вводити буде не треба (і ЄС зможе послати Орбана туди, де вже давно перебуває крейсер «Москва»)

У Криму проводять мобілізацію хитровиїбаних. А це значить, що тим, хто у 2014 зрадив присязі і тихенько з’їбався у запас з російською пенсією, тепер доведеться її відпрацьовувати. Кровью. Уявляєте, як їм сикотно опинитися в одному полі з тими, кому вони всадили ніж у спину? Особливо якщо врахувати, що вони сиділи в однокласніках, поки ті набували бойового досвіду.

 Один із найбільших і найкрасивіших храмів Луцька - Свято-Благовіщенський – приєднався до ПЦУ. РПЦвУ може подякувати за це останньому засіданню священного синоду на чолі з Онуфрієм, де московські попи, замість написати челобітную до Епіфанія, взялися звинувачувати керівництво України у війні.

Прямо премія Дарвіна у галузі релігії

Російський Google оголошує себе банкрутом, бо їм заарештували рахунки. Гаряче вітаю з цим усіх, кого заїбала надлишкова російськомовна видача. На жаль, безкоштовні сервіси поки залишаються доступними.

У школах Житомира більше не вивчатимуть російську і запускають мовні табори для дітей – вимушених переселенців. Як це круто, скоріше би вже по всій Україні так.

Китай різко скоротив експорт електроніки до Росії. Не від любові до України, а щоби не потрапити під санкції, але все одно переможенька. Експорт ноутбуків скоротився на 40%, смартфонів – на 2/3, телекомунікаційного мережевого обладнання – на 98%.

Але китайців лапті поки бздять записувати у русофоби, тому що від Лукашенка і Кім Чен Ина хуй що технологічного вивезеш, а самі навіть цвяхи робити розучилися.

Наші зажмурили настільки жирного снайпера, що про нього навіть окремо тамтешні ЗМІ написали. Такий собі Сергій Царьков із Сибіру, командир відділення стрілецької роти снайперів. У військовому комісаріаті кажуть, що ніхто не міг повірити, що з ним таке могло статися, адже він «був найкращим снайпером бригади, професіоналом, якого всі дуже поважали».

У нас тут просто для окупантів клімат не підходящий. Дірявляться

Постійні рубрики «горящая росія» і «шо там у Бєлгородє» вже можна поєднувати, тому що військкомати, підпалені коктейлями Молотова, розміняли вже другий десяток, а у Бєлгородє що не вечір, то бавовна

Євросоюз готує додаткову допомогу Україні на 9 млрд євро, які виділять до кінця року. Це ніфіговий такий транш, бо раніше був 1,2 млрд. Усі цивилізовані країни вірять у нашу перемогу і прагнуть нам допомогти (щоби ми скоріше добили русню, бо заїбала). Дякую українській армії, яка цілодобово працює, щоби ця мрія здійснилася