Десять хороших новин 19 жовтня

Десять хороших новин 19 жовтня

Непереможна українська армія відбила лаптєчмонські атаки у районах населених пунктів Огірцеве і Дворічна Харківської області; Білогорівка на Луганщині; Новокалинове, Майорськ, Одрадівка, Нью-Йорк, Новомихайлівка, Невельське, Опитне та Мар’їнка Донецької області. Крилаті козаченьки і боги війни протягом доби набили копрокадаврам 10 скупчень, штири позиції зеніток, станцію РЕБ, міст, понтонну переправу і гелікоптер Ка-52

На Херсонщині у лаптів, які поповнили свої підрозділи завербованими Вагнером зеками тепер проблемка – зеки, щойно отримавши стволи, зйобуються з війни назад на російську федерацію. Особливо зйоб прискорюється після того, як виявляється, що не тільки вони тут стрілятимуть про нацистським украм, а й укри по ним, ще й ніхуя собі з якою інтенсивністю. Наприклад після ураження складу з боєприпасами 17 жовтня цього року всі не поранені зеки звалили у той же день. І їх тепер шукає Росгвардія. Сподіваючись насправді ніколи не знайти 

Ми з вами всі сьогодні отримали премію Сахарова «За свободу думки». Раптом що, це премія з прав людини, заснована у 1988 році Європейським парламентом. Ним же і вручается, кожного року. От цього року нам, українському народу, за те що ми стійкі як та шафа з Бородянки.

З центру Маріуполя зникли російські трикольорові ганчірки. Законна влада вважає, що за зникненням з площі Свободи цієї нікчемної ветоші попрацював місцевий рух опору. Цікаво, що русні або настільки похуй, або настільки страшно, що вони досі не помітили

ЄС таки наклав санкції на Іран, під них потрапили компанія Shahed Aviation Industries – виробник мопедів-камікадзе і три високопосадовці. І це тільки початок нового етапу боротьби цивілізованої частини Європи з новими російськими братушками.

І за зіпсований мем «Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко» ви нам також відповісте

Наша постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». Сьогодні місто-терпіла має пару пошкоджених підстанцій і знову сидить у темряві. Одна з підстанцій доволі яскраво горить, що, у принципі, має порадувати тих, хто живе по сусідству і не встиг закупитися свічками. Місцева влада щось лопоче про відключення трансформатора через перенапругу.  

Ну да, просте відключення. Через пульт. З подальшою пожежею

Казахстан продовжує посилати русню за кораблем і посилює підтримку казахської мови. Токаєв підхреслює, що молодь насамперед має знати свою рідну мову – казахську. У країні більшає кількість пісень, книжок і шоу казахською. Звісно, на болотах це сприймається як наступ на російську.

 Киргизстан, слідом за Казахстаном, Таджикистаном, Узбекистаном, Туреччиною, В’єтнамом і країнами ЄС перестав приймати російські картки Мір

Сьогодні правоохоронці за кордоном видзьобали одразу двох лічінок російських віп-чиновників. В Італі у справ про відмивання грошей затриманий син губернатора Красноярського краю Артем Усс, на нього чекає екстрадиція в Штати.

А у Норвегії затримали сина колишнього директора РЖД Якуніна за те, що шастав у неположеному місті зі своїм дроном.

В Чувашії, яка однією з перших повністю виконала план по частковій мобілізації, місцева влада урочисто відкрила у селі дорогу на кладовище. На серйозних щах, з червоною стрічкою, все як полагається. Щоправда дорога навіть не заасфальтована, зате потім простіше буде заривати пакети з героями прямо на дорозі. Коли місця на кладовищі закінчаться.

Вісник веселої русофобії