Десять хороших новин 2 червня

Десять хороших новин 2 червня

Непереможна українська армія поламала лаптям два швидкісні десантні катери, які символічно потягли ремонтувати у «город слави руських моряків.

А ще непереможна (хитра, мстива і розумна) українська армія заманила лаптів у пастку, типу здавши Сєвєродонецьк так і тоді, як нам було треба. І тільки ті відрапортували про переможеньку, як прийшов час хреститися і кликати мамку. Тепер наші контратакують, не дивлячись на те, що лаптів значно ближче, а лапті перетворилися на жадібну мавпу з гарбузом, яка засунула всередину лапку, ухопила горішки, і нахуй застрягла.

На росії через санкції подихає автопром. Зрозуміло, що для багатьох є новиною, що він там у принципі був, а те, що вони випускали – то справді машини.

За даними Росстату виробництво, порівняно з квітнем минулого року, впало на 85,4%

Знаєте, з іншого боку сіє вєсьма прискорбно, бо хто ж іще так вправно вбиватиме русню, як ЗСУ і їхні відчизняні машини. Ми втрачаємо такого союзника

Литовський журналіст Андрюс Тапінас у прямому ефірі запропонував зібрати 5 мільйонів євро, щоби купити ЗСУ байрактарчик. Гроші замість запланованих трьох тижнів брати-литовці зібрали за три дні.

Далі Туреччина дізнається, що це байрактар для України, на який скинулися литовці, і каже – аркадашларим, а давайте ми вам його подаруємо. І дарують.

Далі Литва заявляє, що раз вони вже зібрали гроші і настроїлися, то тепер заплатять, щоби озброїти цей байрактар найкращими боєприпасами. А решту також передадуть Україні, в якості гуманітарної допомоги.

До речі, непереможна українська армія якраз роз’їбала з байрактара чергові два російські танки. Кращої реклами годі й думати.

Але повернімося до абізян. В «ДНР» знову бунт, тепер ще й зі зверненням до Головлаптя, що їм «голодно та холодно», і немає «ні матеріального, ні медичного, ні продовольчого забезпечення».

Пам’ятаєте, раніше схожі звернення були з Криму, з пучеглазими тьотками, які плакали: путін, в нас забирають бізнес, па бєспрєдєлу, помогі. Ну тобто ще одні довірливі дебіли вирішили, що їхній голос щось значить.

Я думаю, їх так і ховатимуть, з ображеними мордочками.

HP покидає Росію та Білорусь. І планують відкривати офіси в Україні. А Тайвань заборонила експорт чіпів до Росії та Білорусі. До речі, це основна стаття експорту Тайваню

США запровадили санкції проти 4 яхт Путіна та кількох міністрів і Захарової. Санкційний список поповнили наближені до Путіна бізнесмени і члени уряду, наприклад кум і завгосп Ролдугін.

Падьож російських десантників таки призвів до того, що ці відбиті алкаші стали масово відмовлятися їхати на війну. Півтисячі голів написали рапорти, що вони нікуди не поїдуть. Почалися самостріли

Резніков подарував розвідці свій чемпіонський баггі, який ганяє по будь-якому бездоріжжю зі швидкістю понад 80 км. На нього ще й зброю прикрутити можна

Кладовище в Комсомольську-на-Амурі захопили ведмеді. Вони щороку сюди приходять, розривають свіжі поховання і жеруть мерців. Це у країні з культом мертвих, де кожен рік з портретами на палках ходить безсмертний полк.

Тепер ваших жмурів, померлих в Україні, зжеруть і висруть ваші же ведмеді. Символічно, піздец.

Вісник веселої русофобії