Десять хороших новин 20 травня

Десять хороших новин 20 травня

Схоже, що ми таки закриваємо небо! Вчора Сенат США проголосував за пакет допомоги Україні розміром $40 млрд доларів. У його межах Україна може отримати кілька ЗРК "Patriot" – потужних американських протиракетних і протиповітряних систем, за отримання яких стільки билася українська влада.

Русская ракета, іді нахуй.

Канадійці брутально образили багатий внутрєнній мір усієї російської елітки – не тільки ввели санкції проти олігархів з їхніми кікіморами, а ще й заборонили експорт/імпорт предметів розкошів: одяг, взуття, прикраси, посуд, бухлішко тощо. І якщо ви думаєте – ну скільки там в тієї Канади роскошів, то ціна питання - $76 млн

На росії тим часом закінчилися молоді і гарячі (повертаються додому сиві і холодні), так шо віковий ценз контрактників збираються розширить і углубіть – аж до 45 років, щоби поповнити ряди рідкісних спеціалістів.

Де вже загін старух з радянським прапором?

Падіння російської економіки перетворюється на постійну рубрику. Ви вже знаєте і про нафту, і про газ, і про отріцательноє постачання технологій з ростом цін. А виявляється, у лаптів ще й більше 60 тисяч справ про банкрутство за два місяці. Який прекрасний спосіб повільно катувати диктаторів - санкції.

А ще на росії збунтувалися корінні народи. Башкири, буряти, інгуші, калмики, ерзя та удегейські активісти створили Лігу вільних націй – політичну платформу з метою деколонізації народів РФ та набуття реального суверенітету. Це поки не заявка на вихід з РФ, бо то одразу стаття, але вчитайтеся у ці слова: «засновники платформи зазначають, що все частіше у медійному просторі виникають публічні дискусії щодо майбутнього Російської Федерації після закінчення російсько-української війни». Це дуже смілива заявка. Важко таке уявити у 2014.

Вже всі і всюди відчувають, що цей франкенштейн скоро розвалиться. Як вони воювати взагалі без бурятів будуть?

Нещасная убогая русня, втративши Макдональдс, продає і купує на Avito використані коробочки, стакани, значки, іграшки, ношену форму з Макдо...

А тепер і Avito йде з російського ринку.

Лаптям на фронті не платять гроші. Досі не видали 30 срібняків за березень. Самі лапті впевнені, що бухгалтерія просто чекає, поки вони подохнуть, щоби забрати гроші собі.

Родіна обязательно тебя бросіт, синок

Мінсоц придумав прикольну штуку – видавати вимушеним переселенцям з гарячих точок миттєву допомогу прямо на вокзалах. Сума – від 2 до 3 тисяч, але і це непогано, коли через російських уйобків не маєш на що купити їсти.

І про кросівоє – у Києві висаджують квіткові панно у вигляді тієї самої марки про корабель. Перше виросло на Лівобережці, а далі буде у кожному районі столиці. 14х4,5 м, кілька тисяч сортів квітів. І це країна, у якій люта війна.

Ну як її не любити, а?

Вісник веселої русофобії