Десять хороших новин 21 листопада

Десять хороших новин 21 листопада

Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Бахмут, Білогорівка, Курдюмівка, Мар’їнка, Новомихайлівка, Первомайське, Підгородне, Спірне, Стельмахівка та Яковлівка Донецької області. Наші любі ландшафтні дизайнери протягом дня набили лаптям мінімум одне скупчення, пункт управління і склад з припасами

До російської пакетної армії доєдналися 400 новобранців

Нарешті стало відомо, як друга армія світу долає проблему дефіциту пакетів. Виявляється, вона спалює своїх героїчних протухлих жмурів на смітнику. Журналісти The Guardian знайшли на згарищі у Херсоні залишки російської військової форми. Там, виявляється, цілий скотомогильник зі здобувачів лади-200, у яких із цим вже майже не склалося. «Какая жалость»

А з цієї новини я особливо тішуся. Гнида, яка знущалася з Ірини Довгань, (ви маєте її знати за тією історією з 2014 року, коли лапті прив’язали її до стовпа у Донецьку і довго мучили), нарешті здохла.

Саїда Закаєва лапті оплакують вже два тижні. Ірина написала: «Сподіваюсь, Саїде, ти помирав довго і в стражданнях».

На Київщині СБУ вполювала жирну діч: цілого «помічника міністра МВД «ЛНР», який захоплював будівлю луганського управління СБУ . В абізяна позивний «сотий». Ну, на жаль, поки не двохсотий, але умови перебування у тюрмі можуть бути такі, що він про це мріятиме.

«Укроборонпром» повідомив, що почав виробляти 152-міліметрові снаряди

Кремль таки визнав, що Україна дуже сліжна. Вони там у себе заплуталися, треба скидати українську владу чи вже нє, і дійшли висновку, що нє, це «не є ціллю піцоперації». І Херсон вже не росія.

Занотовуйте далі, свинособаки: відхід до своїх кордонів, репарації, дефолт, знову просите курячі окорочки з Америки.

Депушкінізація у Кременчуку. На Полтавщині викинули чергове погруддя кудрявого. Приємно, що згідно з рішенням міської ради. А бульвар Пушкіна тепер називається бульваром Українського Відродження.

У районі Мелітополя до лаптів завітала бавовна на військову базу. А шо ви думали, бляді, селище Веселе просто так називається?

У Макіївці теж бавовна, причому взагалі по солідолу, бо на нафтобазі, дві цистерни з паливом згоріли. Причиною, як заявили самі гамадрили, стало «потрапляння вибухонебезпечного предмета». Такі делікатні блять, ніби в раковини не сруть

А на Черкащині місцевий депутат заварив двері у церкву УПЦ МП. Пам’ятаєте цей голівудський фільм про екзорциста, Константин чи як його там. Так от, у нас придумали набагато кращий спосіб боротьби із нечистю. Воно звісно можна було би і всередині москальських попів заварити і спалити к хуям, але ж ми не русня щоби паплюжити суспільну власність

Вісник веселої русофобії