Десять хороших новин 21 травня

Десять хороших новин 21 травня

Байден підписав пакет допомоги Україні на $40 млрд – найбільший за останні 20 років. Цей черговий акт вопіющей русофобії спрямовано на збройну, гуманітарну та економічну підтримку нашої країни, а також створення біолабораторій, таборів малолітніх нацистів і сатаністських церков

Португалія надасть Україні €250 млн фінансової підтримки, щоби підтримати нашу макроекономічну стабільність під час війни і допомогти відновитися після Перемоги. А також готує для України нову зброю. Можливо, що це будуть протикорабельні системи Harpoon, але дуже не факт.

Російська пропаганда кинулася шукати пам’ятники Леніну в Лісабоні. Як це нахуя? А мітинги утиснутих у правах російськомовних їм де проводити?

Постійна рубрика «горящая росія». На підмосковщині ледь не згорів найбільший дослідницький центр у галузі авіації та космонавтики. Абсолютно раптово спалахнула трансформаторна підстанція площею 30 квадратних метрів.

Мабуть її намагалися запустити у космос замість якогось чергового супутніка

Попри блокаду морських портів Україна таки налагодила альтернативні маршрути для експорту продовольства і країни Африки тепер не помруть від голоду. Водночас Кулеба продовжує настирливо капати на мізки всьому світу, що купувати у росіян зерно не можна, бо воно крадене. А світ вже в курсі, що наші дипломати – язикаті як Подерев’янський і злопам’ятні як Моссад.

Ветеран АТО Володимир Фоміцький відсудив у балалайні мільйон гривень моральної шкоди за те, що у 2014 році пробув 10 днів у полоні в абізян з ОРДЛО, після чого був визнаний непридатним до військової служби. І вже є механізми, як він зможе свій мільйон отримати, незалежно від того, згодна на це балалайня чи ні.

Завтра країни Балтії повністю зупиняють імпорт електроенергії з росії і таким чином стають повністю енергонезалежними від країни-бензоколонки. І не заробить вона від них більше ні долара, ні на нафті, ні на газі, ні на електриці. Дякуємо, сусіди, що їбашите їх разом з нами по всіх фронтах

Непереможна українська армія знищила Піон і лаптів, які підірвали міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом, завдяки їбанькам з російського телебачення, що скорегували нашим вогонь, виклавши дуже підходяще відео. Як то кажуть, данке шон, знімайте ще.

Депушкінізація дійшла до Миколаєва. Бронзового поета зняли з гранітного постаменту автокраном і увезли в невідомому напрямку. Сподіваюся, що його переплавлять на урни для сміття.

Непереможна українська армія задвохсотила племіника заступника Шойгу Євкурова, повідомляють місцеві ЗМІ. Адам Хамхоєв був командиром десантно-штурмової роти. З нетерпінням чекаємо на самого Євкурова, він же повинен дізнатися, што случілось.

Через півтора-два місяці українська армія остаточно перейде у контрнаступ. Інфа не офіційна, але авторитетна, від глави Conflict Intelligence Team. Ресурси для цього є. Нова техніка вже з'являється.

Амінь.

Вісник веселої русофобії