Десять хороших новин 23 грудня

Десять хороших новин 23 грудня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Високе Сумської області, Хатне на Харківщині, Стельмахівка, Андріївка, Надія, Макіївка, Площанка, Червонопопівка і Діброва Луганської області та Новоселівка, Ямполівка, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Майорськ, Нью-Йорк, Водяне, Красногорівка і Мар’їнка на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 18 скупчень лаптів, два пункти управління і два склади боєприпасів. Ще прилетіло у дондонський штаб у районі Токмака.

У Мелітополі знову підірвалася автівка з лаптями, яку вони віджали у місцевої поліції. Хто саме там був, поки не кажуть, відомо тільки, що феесбешники. Поки трьохсоті, але тримаємо кулачки за мелітопольських лікарів. Бо клятва Гіппократа стосується тільки людей.

А це взагалі охуєнна історія з якою я весь день волаю мартинчиком. Уродженець Києва, фахівець з кібербезпеки Алекс Холден, який мешкає у США, зламав гаманець російської наркомережі Solaris, вигріб звідти $25 тисяч і перекинув їх на сайт київської благодійної організації «Життєлюб» (вони опікуються самотніми літніми людьми).

Пам’ятаєте лаптєсамку, яка заохочувала свого бойового лаптя гвалтувати українок? Звати її Ольга Биковська, і тепер ця залупа у міжнародному розшуку. Заперта у своїй недокраїні до кінця днів своїх, бо як тільки потягнеться у різдвяну Прагу, чи засмагати на пляжах Туреччини, її приймуть прикордонники. Хоча навіть сидіння на рідних болотах навряд зможе її захистити, бо путін не вічний, а наступнику доведеться видавати злочинців в обмін чергові окорочки Буша. А враховуючи, що мешкає вона у Криму, є шанси взагалі не дожити до суду

Великі грузинські банки TBC і Bank of Georgia почали закривати рахунки лаптям. А пішли ви нахуй от чому без пояснення причин. Це схоже на чергову спробу створити їм принаймні некомфортні умови. Щиро співчуваю патріотам Грузії, до якої зараз понаїхало цього акаючого гумусу. Скористуйтеся з ситуації, принаймні витрусіть із них усе бабло  

Ще нещодавно Гундяєв віщав з амвону, що померти за росію – честь і всі померлі, як були у пакетах чартером направляться у рай, але тепер змінив поп-музику і просить путіна не забирати на війну його сатаністів. Ну ж бо всіх хористів заберуть, доведеться знову їбати прихожан. Виявилося, що за російським законодавством у попів немає відстрочки на випадок мобілізації. І ще виявилося, що русняві капелани горять не гірше за бурятських танкістів.

До речі про пожежі – далі у нас постійна рубрика «горящая росія». У Москві велике ачтослучілось на території всеросійського інституту легких сплавів, в ангарі, де зберігають газові балони. Площа не менше 400 квадратів, загасити до того як почали вибухати балони не встигли. Повідомляють, що вже встигли і постраждалих нема, тільки значні пошкодження всередині будівлі.

Ще з горяченького – у Москві ж горіла десятиповерхівка ОМОНівців. На жаль, у неї не врізався літак, зате згоріли бронежилети, бо зайнялося саме у службовому приміщенні.

На тлі осіннього строкового призову, який на росії провалюється, бо мамки давно сплавили синачек за кордон,, знову почали горіти військкомати. Сьогодні палало у Саратівській області. Також була пожежа у військовій частині у Москві. У Москві сьогодні стільки пожеж, що, здається, Гундяєв і його сатаністи під час чергової літургії раптово викликали привид Кутузова

І насамкінець орейро, яке могло трапитися тільки на росії – на путіна позиваються до суду, бо він на пресконференції назвав пєцопірацію війною. Звати героя - Микита Юферєв, він пітерський муніципальний депутат. «Війну не оголошували. За такі слова про війну засудили вже кілька тисяч людей. Скерував звернення до органів, щоб Путіна залучили за поширення фейків про армію», – зазначив він.

Молодець, Орден Кислиці тобі. Мабуть посмертно…