Десять хороших новин 24 травня

Десять хороших новин 24 травня

Надувся як криса на крупу – це зараз про лаптів. Заблокували нам порти і думають, що тепер нічого не куди не дінеться. Х.., вже дівається.

Сьогодні перший потяг з українським зерном прибув до Литви, де його перевантажать на корабель. А паралельно розробляється варіант, що ВМС розчистять акваторію від мін, а військові кораблі союзників, так звана «коаліція охочих» супроводжуватиме українські суховантажі. Дуже хотілося би у цей момент подивитися на їбала російських військових моряків.

Хоча, звісно, все можна вирішити ще простіше – дайте нам багато протикорабельної зброї.

З чумної бабалайні уходить ще кілька великих і знакових бізнесів. Нарешті дотисли швейцарський концерн Sulzer зі списку Stop Bloody Energy. Вони роблять обладнання, у тому числі, для нафтової галузі, а потім його обслуговують. А це значить, що видобувати нафту країні-бензоколонці буде ще складніше, самі ж ніхуя не вміють.

Не буде айфонів - рітейлери Apple вже закрили більше 15 російських магазинів re:Store і iPort, бо майже нічого продавати і все одно ніхто нічого не купує.

А ще виходить і закриває всі свої 130 кав'ярень Starbucks – пасовище любителів інстаграмчика. Забувайте, лапті, про красиве життя.

І до речі ще про нафту – як повідомляє Reuters, рекордні 62 млн барелів російської нафти зараз безпомічно бовтаються у морі, бо нема їм куди плисти – нема покупців. Ну реально як чумні

 А от нашим товарам тепер зелене світло. ЄС не тільки затвердив четвертий транш військової допомоги Україні на 500 млн євро, а й таки призупинив мита для українського експорту.

Непереможна українська армія затрофеїла жирную дічь: тушку генерал-майора ВПС Канамата Боташева, причому разом з літаком Су-25, на якому він шастав без дозволу по нашому небу. Щоправда їбанули по ньому зі стінгера, тому сама тушка погано збереглася.

Також задвохсотили командира роти з полку імені Кадирова Асвада Ідрісова. Невідомо, чи встиг він викласти свій останній тікток

Російське командування продовжує заслужено знущатися над батьками загиблих на крейсері «Москва». Кажуть визнавати синів «померлими внаслідок катастрофи», а не під час бойових дій.

Нє, ну це правда катастрофа. Ви цій владі потурали, раділи краденому Криму, відпустили своїх дітей вбивати наших дітей. Це наслідки.

ПЦУ вирішила відвоювати собі монастир на території Києво-Печерської Лаври. Епіфаній має попросити уряд передати один з храмів Верхньої Лаври ПЦУ. І подивимося, як московські попи тепер відмовляться

У Франику перехожий втащив вуличному музиканту, який співав російською мовою. Реакція Марцінківа: " Треба тому хлопу адвоката певно знайти. Той, що москалю дав по писку».

Ще один болісний удар санкціями по самим простим росіянушкам: мережа дешевих магазинів «Пятьорочка» зажмотіла всі їхні любовно зібрані бонуси, бо підрядник, що спеціалізувався на програмах лояльності, через санкції пішов з російського ринку.

Так шо теперь разорєніє, не зекономити три рублі на пляшці бояришнику, Байден, как ти мог, фашист, Путін, ввєді дісконт!

Харківські мінометники розстріляли лаптів з їхніх же, раніше затрофеєних мінометів

Як то кажуть, а хто до нас із мечем прийде, тот повертатиметься додому холодний, шматками і в пакетику. А меч хай залишається, нам тут пригодиться, по хозяйству.

Вісник веселої русофобії