Десять хороших новин 25 квітня

Десять хороших новин 25 квітня

Росія сьогодні жжот. Благодатний вогонь знізошов спочатку на Брянськ, причому двічі – горить нафтобаза «Транснєфть Брянск Дружба» і ракетний склад у військовій частині. А під обід благословило ще Усурійськ, де спалахнула авіабаза, не виключено що і з літаками. Може зараз, поки я це пишу, вже ще щось запалало, хуй його знає. В Брянську он вже п’ята частина міста вигоріла.

Але це все одно не ми. Нєчєго ото кидати в різних місцях недопалки та інші людські фактори.

Країна з отріцатєльной живучєстью.

У Брянську крім нафтобази і п’ятої частини міста пішла по пизді, виявляється, ще і залізниця. Да так вдало, прямо на тій ділянці, якою возили в Україну боєприпаси та військову техніку. Ну прямо не місто, а чудасія, таке запальне

ЗСУ уронілі російський Су-34 над Харківщиною. Бо тільки наша ППО буде вирішувати, коли над Україною погода льотная, а коли не льотная

До Польщі прибули шість літаків з американською зброєю, не виключено, що для нас. Бо раніше повідомлялося, що нам відправляють Стінгери, Джавеліни та іншу апаратуру для приготування смажених лаптів

 У Києві природа настільки очистилася, що біля «Арки дружби народів з уродами» вже майже розсмокталася фігура, воткнута туди «на ознаменування возз'єднання України з Росією». Ну, ті двоє, один в пінжаку на голе тіло, а другий у фартуху.

Мене засмучує тільки те, що арку збираються не знести, а пофарбувати і перейменувати. Це все одно що Леніну приробити спідницю і сказати що то Леся Українка. Нащо нам якесь переосмислення цієї упоротої «дружби»?

В лаптєй на Херсонському напрямку – відчай і паніка. В листуванні плачуться, що їх тут вбивають пачками, він ніколи не бачив стільки трупів, в Чорнобаївці було пекло, і так далії, і так далії.

«Какой, нахуй, Киев? Какой домой? Тут хоть бы выжить еще. Мне еще никогда не было так плохо», – скаржиться російський ванька у відповідь на питання, то що мовляв, Київ до 9 травня не захопите? Просить друга приглядіти за його сином і дружиною.

В мене іноді таке враження, що це з ними СБУ листується.

ЗСУ взяли у полон десантника Романа Биковського, якого дружина просила ґвалтувати українок. І тепер йому пизда. Написав про це (тільки про полон, без пізди) тільки Ілля Пономарьов, але прям дуже хочеться вірити.

Биковський не тільки гвалтівник, він ще і жив у Криму, куди перебрався зі своєю кікіморою вже після окупації, у них в родині прям традиція користуватися краденим.

Сподіваюся, що він ще не скоро повіситься, бо просто не даватимуть.

В окупованій частині Луганщини вирішили в усьому бути как росія, тому у Кремінній сьогодні теж двічі вибухнуло. В міськраді - газ, якраз коли там засідали колаборанти на чолі з «мером», а в райвідділку поліції мабуть теж газ, і теж це дивовижним чином співпало з великою нарадою.  

От як погано бути сепаром, одразу дохнеш.

Внуково – величезний, колись знаменитий на весь совок російський аеропорт зі штатом у 6500 осіб, оголосив про так званий режим простою, перевів всіх на неповний робочий день, а 2 тисячі скоро звільнятиме. Тобто тепер припадають пилом вже три з чотирьох найбільших аеропортів Москви.

А «Укрпошта» випустить марку з літаком «Мрія», так шо всі, хто не встиг купити з кораблем, вставайте в чергу і беріть по дві. Потім поміняєтесь.