Десять хороших новин 26 квітня

Десять хороших новин 26 квітня

Звершилося! Німеччина таки перестала мимрити про шоломи та госпіталі і вперше намацала в себе яйця дати Україні важке озброєння – зенітні самохідні установки Gepard, щоби збивати усіляку російську летючу пиздоту.

На радостях і німецький Rheinmetall запросив в уряду дозвіл на експорт в Україну 88 танків Leopard і 100 машин піхоти Marder.

Країна-бензоколонка ніде тепер не може продати свою нафту – не купують ні в Європі, ні в Азії, Роснєфть потикається всюди зі своїми 37 мільйонами барелів і тільки «нахуй» лунає цивілізованим світом на вимогу оплатити у рублях. І як ви всіх за це покараєте? Перестанете продавати... нафту?

Відпочинок без русні стає все реальнішим. TUI - найбільший туроператор Європи, вимагає від готелів Туреччини більше не приймати росіян, і навіть тих хто вже забронював номери, чи навіть заселився гнати сцяними ганчірками. Ну або не приїдуть їхні європейські туристи, бо вони більше не хочуть жити під одним дахом з хронічно бухими тагілопітєками.  

Посилати нахуй російські кораблі стало настільки трендом, що т.зв. рф втратила вже третину судноплавства. Цивілізований світ закрив для неї порти і судна з російськими товарами бовтаються туди-сюди як гівно в ополонці.

 У Житомирі 9 травня з майдану Перемоги приберуть радянський танк. А у Києві дерусифікують майже півтисячі назв, причому пропозиції з перейменування ще приймаються, на пошту [email protected]

Особисто я хочу парк імені Залужного. Можна на місці російського посольства.

На Харківщині наші уронілі лаптям коштовний гелікоптер Ка-52 «Алігатор», вартістю близько $16 млн. Мав на озброєнні гармату з лазерним наведенням, протитанковий ракетний комплекс, міг переносити авіабомби, а беркицьнувся як смітник з причепа.

Росія втратила право проводити світову першість із хокею. Тепер можна тільки їбашити Лукашенка по їбалу ключкою.

Іф ю ноу вот ай мін.

Найбільший в історії України хабар у $6 лямов, який Злочевський пропонував НАБУ і САП за закриття його справи по «Бурісмі», перерахували на потреби ЗСУ. Ну, хоч якась користь

Непереможна українська армія за добу настріляла більше ста лаптів, відбила п’ять їхніх атак та ухуярила 30 одиниць російської техніки.

Шкода, що її можна здавати на металолом, а двохсотих лаптів не можна здавати на м’ясо. Все одно вони там в себе на батьківщині нікому нахуй не потрібні. А в нас у притулках собаки голодні.

Ви не повірите, але ми знову обстріляли Бєлгород. Цього разу ну не зовсім Бєлгород, а Бєлгородську область, але у Бєлгороді все одно обісралися. Вони зараз сумно дивляться на Брянськ, потім на Тирасполь, і дуже шкодують, що грішили у минулому житті і боженька відправив їх жити на росію.

І це ЗСУ ще навіть офіційно не прі чьом…

Вісник веселої русофобі