Десять хороших новин 26 травня

Десять хороших новин 26 травня

В нас сьогодні день Білорусі. По-перше, ДБР віджала у чипсів 77 тисяч тонн мінеральних добрив на $20 млн, частина з яких ледь не встигла перетнути кордон з порушенням митних правил.

По-друге, прокуратура арештувала 60 одиниць будівельної техніки білоруських компаній на 200 млн грн – їх підозрюють у привласненні державних коштів фінансуванні війни і ніхуя не на нашу користь.

А по третє, «слуги» запропонували «з мотивів суспільної необхідності» забирати у власність держави об’єкти, що належать Білорусі або її громадянам. Але тут треба обережно, не зачепити наших братів-сябрів, яких в Україну теж переїхало чимало.

Русня тільки встигла позловтішатися, що у нас дефіцит солі, як їм ціни на цю сіль їбанули на 32% і вона теж щезла з прилавків у невідомому напрямку. Різниця у тому, що в них і з імпортною сіллю проблеми, бо санкції

На росії відать дуже погано з економікою, бо центробанк навіть засекретив прогноз інфляції на 2022 рік. Зате залишив на два наступні роки. Уті какіє ми оптімісти.

Країни-партнери не пристали на пропозиції балалайні скасувати санкції в обмін на зерно і більше не вважають, шо Путіна можна умиротворити поступками. Ну нарешті, блядь, через 8 років дійшло, а то ми вже стали напружуватися, що зараз знов почнуться якісь Судєти.

ВВОЗ прийняла резолюцію, у якій йдеться, що дії русні «призвели до надзвичайної ситуації у сфері охорони здоров'я України». Тепер їх можуть позбавити права голосу у ВООЗ

Непереможна українська армія очистила від лаптів трасу Лисичанськ-Бахмут, по якій евакуювалися жителі Луганщини і яку обстрілювала ця еленерська пєрхоть.

За добу також наколошматили лаптям по 5 артсистем, авто і бронетехніки, танк, уронілі гелікоптер Ка-52 і задвохсотили 87 голів особового складу.

Італія більше не видає русні візи, бо ЦБ заборонив російській дочці банку «Інтеза» обслуговувати фізосіб і вони тупо не можуть приймати консульський збір

Багатьох сьогодні насмішила новина про дурного лаптя, який сфоткався у пограбованій ним квартирі на полароїд, але не знав, що знімка поступово проявляється, викинув її та й пішов.

А знімка збереглася, завдяки чому всі мали щастя помилуватися ще одним некрасивим їбальником руського асвабадітеля українців від золота і блендерів. Мінцифра ж пішла далі і за допомогою штучного інтелекту розшукала цю особу без інтелекту. Не дивно, що він не знав, що такое полароїд, бо там звідки він, схоже, і просто пофарбований під’їзд – розкіш для олігархів.

Диванне військо вже почало сафарі на лаптя і його солапотників, далі буде

Курська область сьогодні панікує: курки і курці вважають, що їх обстріляли бандери. А в якості доказу показують школу з розбитим вікном. Втім якщо подивитися інші фото з тих країв, складається враження, що ми всі ці 30 років тільки і робимо, що обстрілюємо Курськ

Жителям Курщини влада рекомендує зберігати спокій, але про всяк випадок проклеїти вікна скотчем. Звикайте, бляді, це ваші нові реалії

Непереможна українська армія взяла у полон чергового дезертира, який служив у Криму і зрадив присязі після окупації, а тепер ще й поперся воювати в Україну. Тепер він тут надовго – суд дав 14 років з конфіскацією, так шо матиме час прочитати у тюремній бібліотеці, що таке карма. Українською