Десять хороших новин 27 квітня

Десять хороших новин 27 квітня

У Курську - вибухи, під Бєлгородом горить, стрілянина у Воронежі. Росія тепер кожен день прокидається від тривожних новин.

Так дєржать, лапті. Я хочу щоби наступним кроком ви прокидалися від тривожних новин вже у бомбосховищі. Кожен блядь день, під звуки сирен, поки не здохне від старості останній, хто схвалював війну з Україною.

Мені навіть все одно, ми роздовбали ТЕЦ у Курську, склад боєприпасів на Бєлгородщині і літали над Воронєжем на безпілотнику. Я не проти, якщо вас підриватиме і розстрілюватиме ваша власна країна. Так навіть краще, у нас багато справ і без вашого їбаного гадюшника.

Зміїний лапті запам’ятають ще надовго. Крейсер «Москва», з якого погрожували нашим героям, вже служить у підводному флоті Ктулху, час очищати і острів від російської плісняви. Тож непереможна українська армія поламала їм там командний пункт, ЗРК стрілу, і мабуть ще трошки особового складу, про це поки не повідомляється, хто їх там рахує.

А от шо таке «корабельне угруповання флоту противника переформатовано в бік зменшення» не знаю. То наші ще щось потопили, чи лапті зменшили кількість своїх корит біля острова?

Я схиляюся до першої версії, бо Арестович заявив, що лапті втратили можливо на один корабель більше, ніж ми раніше думали. Каже, українська армія відправила нахуй вісім кораблів, але після вчорашньої ночі можливо вже і 9.

Канада закупить для України бронеавтомобілі «Roshel». Ви теж прочитали «рошен»?

Машин буде вісім, це бронькі для переміщення особового складу, корисна і дуже потрібна штука зараз. В тому числі щоб під’їхати, подивитися, чи добре роз’їбали лаптєй з нової американської зброї.

Українці вийшли на черговий протест у Херсоні. Їх б’ють, катують, труять димом і газом, а вони все одно виходять і виходять. Показують, що окупувати місто можна, а завоювати – хер. Замість ходити королями, лапті тамтешні ссуть виходити по одному, бо зникають по ноча.

Канада готується стати першою країною Великої сімки, яка дозволить використання російських коштів для репарацій Україні. Вони вже наклали санкції на 1100 фіз/юросіб і зараз готують зміни до законодавства, щоби передати їх нам.

Голова російської рахункової палати Кудрін заявив, що ВВП після санкцій упаде до 12%, а інфляція – до 20,7%. Для лаптєй, які не вміють в економіку, пояснив – півтора-два роки всі вони будуть жити у великих злиднях.

Дурні, накрали в Україні біде, а тепер в них і варити буде нічого.

Мер Харкова Терехов перейменовуватиме у місті топоніми, пов’язані з агресором.

Харків – це там, де Кернес готовий був горло перегризти за пам’ятник Леніну. Та й його намісник Терехов був схожий на українського націоналіста як я на Арестовича.

Але тепер наказав прибрати з сайту міськради усі російські міста-партнери, і після Перемоги перейменувати Московський район і Московський проспект. «Впевнений, що на карті нашого міста мають бути увічнені захисники Харкова та України – як окремі герої, так і цілі військові з'єднання», – підсумував мер.

ЕС скасує всі мита на експорт з України, у тому числі - сталі, пром і сільгосп продукції. Це буде дуже корисно для нашої економік.

Spotify відключив 2 мільйони російських преміум-користувачів і все одно наростив базу клієнтів з платною преміум-підпискою на 15% - тепер їх стало 182 млн.Тому що коли ти вчиняєш шляхетно, життя відплачує тобі тим же.

Ну або народ просто забуває відключити демо-версію через 90 днів.

Ну і за підсумками зустрічі в Рамштайні, спробуємо коротко. Тепер за нас і протів лаптєй офіційно мінімум 40 країн з усього світу. І ці країни більше не їбуть вола, давати Україні зброю чи не давати, а домовляються, хто, що, коли і в яких обсягах. Вчора очнулася навіть Німеччина.

Цивілізований світ тепер ставить собі мету не умиротворити путіна, а витягти його з наших земель і розчавити як лісного кліща, щоби більше нікого ніколи не вкусив. Значить зброю теж даватимуть не тільки для захисту.

Звісно, все це буде не завтра, але ми дочекаємося. Стікаючи кров’ю і відстрілюючись. Ми чекали на це сотні років.

Росія, тобі **зда