Десять хороших новин 28 червня

Десять хороших новин 28 червня

Непереможна українська армія стабільно дає тягла лаптям на Донбасі. Російську патороч відігнали у районах населених пунктів Дементіївка, Довгалівка та Залиман і зупинили штурм у напрямках сіл Долина та Мазанівка.

Сьогодні 125-й день як друга армія світу з кінця бере Київ за чотири дні і влаштовує парад у столиці. Зате ми їм вже влаштували парад - гробів у Бурятії, чемпіоні росії з кількості загиблих. Їхні баби нарешті навіть вийшли на якусь акцію протесту.

Мінфін США ввів проти русні чергові санкції, цього разу заборонивши ввіз російського золота. Що було одним з основних джерел російських доходів, на хвилиночку.  

Також санкції ввели проти авіаційної складової «Ростеха», компаній, які працюють на російську оборонку і компаній, які експортують свою продукцію, зокрема Камаза.

Розкошів для лакшері-русні залишається все менше. От і Британський готельний оператор InterContinental Hotel Group, якому належать готелі Holiday Inn, InterContinental, Crowne Plaza та Indigo заявив, що уходить з Балалайні. Крім лакшері не буде тепер інвестицій, будівництва і робочих місць.

Постійна рубрика «горящая росія». Зараз у них там солірує Якутія, де вже 60 пожеж, з них 34 нових за останню добу. Вогнем охоплено 80986,5 га, оголошено режим надзвичайного стану, гасити «страну агромную» тупо нема кому.

Контрікі спіймали уйобка, який коригував ракетні удари по Яворівському військовому полігону, коли загинули 50 і були поранені 150 військових. Виявилося, що це колишній працівник КДБ.

Той момент, коли прям шкодуєш, що його спіймала інтелігентна СБУ, а не озброєні дробовиками партизани-мисливці, які ще не встигли легалізуватися.

 Хакери зламали сайт Росреєстру і "Рособоронекспорту" та привітали русню Днем Конституції України. Текст привітання, судячи зі стилю, теж писали в СБУ

Ми вкотре довели, що ми країна неймовірно сильних людей. Україна починає експорт електроенергії у Європу. Вже зараз ми можемо забезпечити до 1690 МВт потужності для експорту, а потім до 4-5 ГВт

Естонії пощастило вслід за Грецією, бо русня визнала її небезпечною країною для русні і закликала лаптів утриматись від поїздок «у зв'язку з відверто ворожим ставленням Естонії до Росії та її громадян». Вороже ставлення, нагадаю, криється у тому, що Естонія заборонила ввозити низку товарів з Балалайні і якось вже зовсім по русофобські швиденько укріплює свій кордон

Diageo - виробник популярного на росії алкоголю, у тому числі елітного (Smirnoff, Black Label, Johnnie Walker, Guinness, Baileys, Captain Morgan) оголосив, що виходить з Балалайні. Знаючи тенденції, скоро у лаптів буде віскі Ванька Гуляйкін, лікер Балашиха і ром Капітан Гіві. На березовій корі, портянках і бояришніку

І історія з Байрактарами продовжується! Тепер брати-поляки збирають нам на черговий чарівний «літачок», з такою ініціативою виступив журналіст Славомір Сераковський. До вечора вже зібрали 43 000 з необхідних 4,5 млн злотих.