Десять хороших новин 28 травня

Десять хороших новин 28 травня

Непереможна українська армія пішла у контрнаступ на Херсонському напрямку, внаслідок чого лапті з’їбалися і зайняли оборону поблизу Андріївки, Лозового та Білогірки. Ці рубіжа для них невигідні, так шо можна чекати приємних новин про значні втрати.

Особовий склад ЧФ РФ сьогодні весь день ходить з особливо кислими їбальніками, бо вони теж прочитали новину, що ми таки отримали протикорабельні ракети Harpoon.

Така хороша зараз на півдні погода, правда? Так не хочеться умірать.

Подейкують, що якщо російський матрос дістане з Чорного моря мушлю і прикладе її до вуха, то вона тихенько прошумить йому: іді нахуй

The Wall Street Journal повідомляє, що США схвалили передачу Україні MLRS, і це буде оприлюднено наступного тижня. Цю інфу косвенно підтвердив і Зеленський у сьогоднішньому зверненні, сказавши, що очікує хороших новин якраз у цей час.

MLRS - це ракетні системи великої дальності, які дозволять нам смажити лаптів і їхню техніку на відстані 70 кілометрів. І це реально може допомогти переломити хід війни.

Війна, тим часом, прийшла на росію - у вигляді лаптів, які повернулися додому зі «спецоперації». Тепер вони б’ють, гвалтують і крадуть у себе в містах і дєрєвнях. Не відстають і лапті, що прибувають на ротацію у прикордонні райони, про що свідчить підвищена кількість заяв. І це ж ще у них не прийнято на таке кудись скаржитися.

Віковий ценз для контрактників Держдума підняла до 65 років – це якраз ровесники танків Т-62, які лапті нещодавно розконсервували і відправили на фронт.

Радянський військовий пенсіонер на радянському танку воює за те, щоби України не було. Зомбі-апокаліпсис

Прокуратура арештувала активи «Роснефті» на майже на 23 млн грн, щоби їх не використали на шкоду Україні. Нам і самим є на що їх витратити

Непереможна українська армія перетворила на чучелко чергову жирну офіцерську тушку. Підполковник Шура Досягаєв вважався ніхуя собі передовим десантником і навіть переміг на спеціальному військовому фестивалі «Армія Росії-2021», у номінації «Крилата піхота»

Але наші про це не знали 

Російський Автоваз повідомив, що першою випущеною після простою машиною стане Lada Granta у спрощеній комплектації, вже відома також як «Лада убійца». У цій труні з кермом не буде антиблокувальної системи гальм, тривожної кнопки і подушок безпеки.

Дякуємо Автовазу за те, що допомагає нам очищувати світ від русні і закликаємо виробляти також танки і блендери.

Лапті розчарувалися у власній армії: ротацій нема, бабла нема, воювати заставляють, з України не випускають, телефон забрали, нічєго нєльзя…

Вам теж одразу згадалося те стареньке відео з дівчинкою, яка 1 вересня пішла у перший клас?


10. Новина малесенька, але дуже символічна. Бочкала пише і показує фотки  нашого БТР-4, віджатого лаптями. Тепер вони у ньому ж і згоріли