Десять хороших новин 29 квітня

Десять хороших новин 29 квітня

Найголовніша новина звісно вчорашня (от що буває, коли хочеш опублікувати 10 хороших новин поранше) і вона про ленд-ліз, але про неї вже все написали, тому почнемо з нашої нової постійної рубрики «горящая россія». Сьогодні першість за Курганом – у місті роз’єбашило один з найбільших російських фармацевтичних заводів, а в області полихає ліс і селища, да так, що вже оголосили надзвичайний і перекрили магістраль. Гасити звісно нікому, всі поїхали помирати в Україну.

Пам’ятаєте, вчора в лаптів на навчанні гепнувся гелікоптер? Так от, «падіння було спровоковане іншим повітряним судном». Тобто він зіткнувся з іншим гелікоптером. Вони просто так у себе проводять навчання – вертушка об вертушку, чий пілот вижив, той і переміг.

Сьогодні не новини, а прям перекличка лавреатів премії Дарвіна. В районі Чорнобаївки буряти попиздилися з чеченцями, по 50 голів з кожного боку. Причиною конфлікту між двома групами класичних представників російської армії стало те, що буряти хотіли собі стільки же прав, як у чеченців. А чеченці і далі хотіли знімати тіктоки, а не іти замість них на передову дон.

Ну от і пострілялися. Чорнобаївка, схоже, вбиває русню вже навіть без допомоги української армії.

Раптово задвохсотився черговий відомий колаборант – цього разу луганський ендемік, професійний громадський діяч Паша Шаргородський. Перед тим як знайтися з діркою у черепі він був викрадений з приміщення РДА, прямо з колегами по підривній діяльності.

Польща передала Україні 200 танків Т-72 і ще мають доїхати кількадесять бойових машин піхоти. Dziękuję bardzo, пригодиться

Це в нас заборонені фейерверки, а в зоні бойових дій дуже навіть можна. 30 омбр імені князя Острозького влаштувала фейерверк за участі цілої батареї російських "Ураганів", 5 ТЗМ, двох авто і купи боєприпасів.

До нас знову прямують літачки зі зброєю з США. Очікується аж 12 рейсів. За даними CNN до нас летять 155-мм гаубиці, снаряди, радари і безпілотники «Фенікс».

Країни ЄС готують поетапне ембарго на російську нафту. За даними NYT про поступову відмову від постачання з Росії оголосять наступного тижня.

От що буває, коли роками погрожуєш всім не продавати нафту і відключити газ, а вони потім такі – ой, ну давай, заїбав.

Європа поступово учиться не боятися росії.

А тим часом на росії прогрес зайшов так далеко, що нема де зберігати брюкву. Тобто урожаї своїх овочів лапті ще якось зберуть, а складати нема куди, бо в них навіть вентиляції та холодильники були імпортні. Нові не привозять через санкції. І відчизняною технікою не заміниш бо в ній імпортні підсанкційні компоненти.

І складові для ракет їм теж не привозять через санкції.

Ой, відчуває моє серце недобре. Як би вони не стали нас бомбити гнилими буряками

Роспотребнагляд закликав Крим, Бєлгородську, Брянську, Курську та Ростовську, тобто прикордонні з Росією області готуватися до спалаху холери. Така велика небезпека вперше з 1985 року.

Можна подумати, вони без того там зараз мало обсираються.

Вісник веселої русофобії