Десять хороших новин 4 липня

Десять хороших новин 4 липня

Непереможна українська армія роз’їбала лапям один з найбільших їхніх складів боєприпасів. Мисягін розповідає, що у глибокий тил, в окуповане Сніжне лапті з 2014 звозили величезну кількість бк і техніки. Так шо фейерверк вийшов знатний, у кращих традиціях ЗСУ.

Також відзначилася Харківська ТРО. За словами Синєгубова, 228 бат провели операцію як боженьки, покромсали купу лаптів і бронетехніки, і то взагалі без втрат

Акції «Газпрому» рекордно обвалилися і продовжують знецінюватися. Вони подешевшали вже більш ніж на 30% після відмови виплачувати дивіденди і зараз коштують 185,2 рубля. Компанія не може зупинити падіння.

Тим часом G7 збирається вдвічі зменшити ціну на російську нафту, встановивши верхню межу на рівні приблизно половини від поточної ціни і створивши механізм, що не дозволить купувати її дорожче.

З Болгарії сцяними ганчірками погнали 70 російських дипломатів, які гордо поїхали, вдягнувши на себе ці ж ганчірки з їбальником Путіна. Рішення про висилку ухвалив прем'єр-міністр, який заявив, що москва доклалася до повалення його уряду.

Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко (який привітав з Днем Незалежності Байдена, козліна, значить скоро знову доведеться показувать йому, звідки Білорусь готовітся нападєніє)

Наша улюблена постійна рубрика «шо там у Бєлгороде». Перелякані обстрілами до усрачки лапті евакуюють усі міські полікліники. Цікаво, а якщо днями там станеться ще одна бавовна, то що вони будуть робити?

Це як спостерігати за поведінкою хом’ячків під час різних дослідів. Тільки хом’ячків буває шкода

Велика Британія підтримала ідею конфісковувати заморожені у них російські активи і передавати їх нам. А раніше Канада вирішила, що передаватиме Україні конфісковані активи рф. Це прекрасний спосіб і світу зекономити, і нам мати гроші на війну, і русню вкотре довести до криків зі слюнями.

Шкода, що в них неможна так само конфіскувати Крим. Британці би із задоволенням і тут доєдналися, іф ю ноу вот ай мін

 У Мелітополі лапті дерусифікували аеродром, після того як непереможна українська армія знищила їхню тамтешню військову базу. Кроки доброї волі були настільки швидкими, що о 3 ночі вони почали збиратися і до 6-ї ранку там вже руським духом і не пахло

На Зміїному знову замайорів Український Прапор. Наш маленький героїчний острів за чотири місяці скучив за своїм Стягом, українською мовою, впевненими кроками непереможних українських воїнів, які люблять і бережуть усе живе, навідміну від русні

Стопудово, з часом треба буде відкрити туди паломництво.

Україна арештувала вантажів з росії та Білорусі на 360 млн грн, бо вони були ввезені з порушенням митного законодавства. Ще десять років тому такий вчинок викликав би міжнародний скандал, з погрозами відключити газ і заборонами ввозити на росію пиво, сік і шоколадки. А зараз нічого, схавали.

Вони як постарілий ексгібіціоніст, що роками працює в одному і тому ж кутку парку, тож до нього всі вже звикли і ніхто його не боїться.

А з цієї новини я щось ржу як кінь апокаліпсису. Під Енергодаром лапті оселилися у санаторії і влаштовують собі там рольові ігри. Щоби їх не відправили на нулі з цього відносно безпечного обжитого райського місця вони щодня діляться на лаптів і ДРГ, яку потім переможно перемагають для звіту перед командуванням. Ще й подають на виплати.

А ви кажете, що вони необучаємі

Вісник веселої русофобії