Десять хороших новин 4 січня

Десять хороших новин 4 січня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Соледар, Красна Гора, Бахмут, Майорськ, Мар’їнка, Новомихайлівка, Побєда і Красногорівка Донецької області. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили 19 скупчень лаптів, 4 позиції зрк і пункт управління.

Різдвяне чудо таки сталося – Епіфаній 7 січня проводитиме святкову службу в Успенському соборі Верхньої лаври. Так, саме у Києво-Печерській лаврі, саме у тому соборі, звідки випиздили московський патріархат. Принаймні про це заявила пресслужба ПЦУ. Паша Мерседес поки відмовчується і я не думаю, що він виведе своїх православних тітушок, бо Паші Мерседесу ще є що втрачати, включно з Нижньою лаврою.

У Криму сьогодні особливо затишно і по домашньому, особливо у Севастополі – місті затоплених російських моряків, особливо у районі мису Фіолент. Місцеві повідомляють, що там дуже потужно гупало, а потім зайнялася пожежа. Зараз уточнюється, чиї то погоріли будинки. Сподіваюся, що наші люди не постраждали.

«Влада» повідоміла, що гупало через вибух газового балону. Звісно ж. А ППО працювала просто так, бо всі на нєрвах 

Рогозін передав Макрону шматок заліза зі своєї сраки, бо це, на його думку, уламок боєприпасу французської саушки Цезар (от що буває, коли багато спілкуєшся з путіним – спочатку ти годинами говориш по телефону з гівном, а потім жопа починає надсилати тобі посилки) У відповідь Макрон передав Україні легкі танки і бронетранспортери Bastion.

У Томську загорівся табір чмобіків. Поки загасили, вигоріло більше трьох наметів з тампонами, іконками, фотками стіралки та іншими ніштяками, необхідними кожному бравому руському воїну. Прямо палають, так хочуть воювати 

Лапті продовжують наполягати, що у Макіївці вони втратили тільки близько 80 рил, тому непереможна українська армія вдогонку оформила їм і 80 – у Токмаку на Запоріжжі прилетіло акурат у скупчення. І ще розтеребонькали комендатуру у Василівці, там теж кілька десятків, але точна цифра ще уточнюється

Декомунізація у Дніпрі – там демонтували радянський пам’ятник генералу Юхиму Пушкіну, а попросту танк, який не має ні історичної, ні художньої цінності.

Норвегія готова забезпечити Україну необхідним обсягом газу на цю зиму, якщо нам не вистачатиме своїх запасів

США готують новий пакет допомоги для України з Хаймарсами. Також у пакеті можуть бути БМП Bradley - це головна бойова машина американських піхотинців

Губернатор Ростовської області похвалився, що російська ППО збила повітряну кульку. Ви чекаєте на продовження новини? Це все – і з новиною, і з психікою лаптів, і з іміджем їхньої армії. 

І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії