Десять хороших новин 4 травня

Десять хороших новин 4 травня

У шостому пакеті санкцій ЄС таки буде нафтове ембарго, а Сбєрбанк відключать від Swift. Радує, що це хоч зараз станеться. Вкурвлює, що цього не зробили ще вісім років тому, бо могло би вже не бути ніякої росії і ніякої війни

Семеніхін заборонив Московський патріархат. Так, тільки у Конотопі. Ну де міг блять, там і заборонив і я сподіваюся, що такі рішення будуть не рідшими за акти вопіющєй депушкінізації.

ЄС вирішили не відставати від Семеніхіна і планують запровати санкції проти патріарха Кирила. Раз ця падла бога не боїться, доведеться йому влаштовувати пекло на землі.

Постійна рубрика «горящая росія». Палають цистерни з хімічною речовиною у Дзержинську, місто в диму, росіянушки у паніці. Все як ви любите.

Росія нарешті знайшла пояснення своїм поразкам в Україні. Це чорна магія.

РИА Новості повідомляють, що у штабі українців знайшли сатанинські печатки, а ще укри освячували зброю за допомогою таємних ритуалів. Я не знаю, чи то кореспондент замість кокса нанюхався приправи від мівіни, чи то він просто безграмотний і рідновірські якісь символи прийняв за сатанинські.

Але так, блять, нам дійсно допомагають маги і колдуни. Он Гарі Потер продає мантії чотирьох факультетів Гогвардсу, щоби зібрати грошей для українців.

Ще би продавали той чарівний капелюх, що в них займався профорієнтацією. Як було би зручно ідентифікувати лаптів – піймали росіянина, наділи на нього шляпу, і вона одразу кричить «нахуй». І харкається.

 ЄС заборонить росіянам купувати нерухомість у Європі. Правильно, нехер їм там робити, їм взагалі треба заборонити в’їзд в усі країни, раз путін підкачав і не забороняє виїзд.

Їбанько з трубкою. Соловойов притягнув з Маріуполя відстріляний тубус від Nlaw і на повному серйозі видає його за бойову зброю. Цікаво, він взагалі усвідомлює, що з цього раніше розхерячили якійсь російський танк?

І це ж вже не вперше, раніше Russia Today видавала мажорний репортаж про трофеї лаптів, за які видавали відстріляні тубуси.

То може вони ще й побутові відходи нашої непереможної армії на росію вивозитимуть, якщо в них так цінується наше сміття?

Лаптям не вдається набрати контрактників, щоби компенсувати свої військові втрати. Після того як черговий бат повертається у ппд зализувати рани, розйобаний на 60-80%, воювати з українцями погоджується близько 30 голів з півтисячі. Так шо ЗСУ сильніша за російську пропаганду

 Військкомат у Нижньовартовську закидали коктейлями Молотова, прилетіло щонайменше сім. На жаль, пожежу швидко загасили.

А загалом підпали військкоматів на росії сильно почастішали, ВВС пише, що горіло вже у шести регіонах. Тільки якось не результативно, без воєнкомів. Російський бунт, бєсмислєнний і беспощадний.

На росії закінчуюються пілоти цивільної авіації – літати їм тепер все одно нема куди, аеропорти в простоях, безробіття, тому вони самі улітають, хто в сусідні країни, хто в Туреччину. Не хочуть у гівні з усіма жити, прідатілі.

Фірма Emerson йде з росії, а дві тисячі лаптів залишаються безробітними. А автохолдинг "Автотор" у Калінінграді, де збирали BMW, Kia та Hyundai, "у зв'язку з непростим економічним становищем" виділяє співробітникам ділянки під городи.

Вісник веселої русофобії