Десять хороших новин 5 травня

Десять хороших новин 5 травня

В Іспанії затримали Петушарія. Я знаю, що ви знаєте. І знаю, що ви засмучені тим, що його вже випустили. Мені би теж хотілося, щоби його прям зараз спакували, запхали у гармату і вистрілили у бік Києва, але, на жаль, мусимо терпляче чекати поки країна ЄС вирішить, наскільки правильно буде віддати його нам. Тому ОГП просить поки залишити всі описи того, як і чим ви би його виїбали, під замочками.

Нехай спочатку привезуть.

Непереможна українська армія пішла у контрнаступ на Харківському та Ізюмському напрямках.

На росії зібралися будувати першу цвіркунову ферму. Хочуть переробляти цвіркунів на борошно і робити хліб, макарони і фітнес-печиво.

Сарана зібралася жерти цвіркунів, прямо канібалізм якійсь, брр.

Але загалом, ви розумієте наскільки вони усвідомлюють масштаби грядущого на них економічного пиздеця?

Був у росіян надновий і надсучасний танк, так навіть і називався – «Прорив». Цаплієнко пише, що це найтехнологічніший і боєздатний танк в арсеналі російських військ. Але наші козаки про це не знали і перетворили на черговий мангал.

Наступну серію танків назвуть мабуть «Отріцательний прорив».

Виробники офісного паперу Mondi Group спочатку перестали продавати папір лаптям, а тепер повністю йде з росії і закриває три своїх підприємства зі штатом у 5300 голів. Так шо тепер і без паперу, і без роботи.

Велика Британія допомагає не тільки військовим українцям, а й цивільним, тому виділяє $57 млн для постраждалих від війни.

До речі, на честь Бориса Джонсонюка в Україні назвали вже набережну і вулицю. А скільки Борисів нових народиться…

Я може теж так кота назву

Ті хто постарше знають, що у всіх ватників добробут асоціюється саме з дешевою ковбасою. Так от не буде скоро на росії ніякої ковбаси, бо 73% оболонок для неї імпортували з ЄС. А тепер санкції.

Мабуть будуть скоро видавати ковбасу на лопаті, разом з молочкою, бо Elopak з росії пішла, Stora Enso відмовилася постачати картон, немає тетрапаків.

Хоча може їм так буде і смачніше, хуй його знає.

Постійна рубрика «горящая росія». Сталінгулаг пише, що станом на сьогодні площа 62 пожеж на росії становила 22647 гектарів. Це, в основному, природні пожежі, гасити які нема кому, тому вони часто перекидаються на будинки.

Підтримували війну – то взнайте, що таке залишатися безхатьками. І вам, на відміну від нас, ніхто відбудуватися не допомагатиме.

 Bloomberg пише, що ЄС збирається завтра ввести персональні санкції проти Аліни Кабаєвої, яка очолює National Media Group. Ця кікімора вже повернулася на росію, дід її і так тепер навряд чи кудись випустить, але все одно приємно. Їй місце на рідних болотах, а не в лакшері-апартаментах десь у Лондоні.

Бабця з червоним прапором виявилася нормальною українською бабцею. Пам’ятаєте цю історію зі старою, яка вийшла зустрічати військових із комуняцьким прапором, вони його потоптали і вона типу відмовилася тоді від продуктів, які вони принесли? Лапті зробили з неї новий символ священої війни, прямо Родіну-бабку, мурали малюють, статуї роблять, плакати розвішують.

Так от, Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки показав цю бабцю. Лапті роз’їбали її будинок і вона сама зрозуміла це. А українські військові носили їсти і допомогли евакуюватися

Є відео, де бабця каже, що вийшла зустрічати військових з прапором, бо подумала, що то росіяни і хотіла задобрити. Щоби не громили село.

Дуже переживає тепер, що її стали називати зрадницею.

Вісник веселої русофобії