Десять хороших новин 8 червня

Десять хороших новин 8 червня

Непереможна українська армія 26 разів натовкла лаптям на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 24 скупчення копрокадаврів, штири ЗРК, 5 пунктів управління, 8 артилерійських підрозділів і ще 2 важливих об’єкти.


У Луганській абізянській республіці сьогодні дискотека на заводі «Луганськтепловоз», де місцеві макаки з бабуїнами влаштували собі кубельце. Прилетіло також і абізянам у Бердянську, подробиці уточнюються.


Лапті вкотре підтвердили, що вони дуже опасний народ, бо вони ухерячили українські комбайни, видавши їх за вісім танків леопард. Страшно навіть уявити, що би вони зробили, побачивши справжні леопарди. Мабуть у зведеннях Конашенкова до армії НАТО додалась би армія сардаукарів, яєбу. Танки з динамічною бронею, де екіпаж не сидить на БК це ж явно із космосу.


55-річна співробітниця відділу фінансування Міністерства архітектури та будівництва РФ Жанна Романовська закидала військкомат коктейлями Молотова і не пояснила своїх мотивів. Бунт на росії – безсмислений і безпощадний


У Курській області, в Попово-Лежачах і Тьоткіно внаслідок атаки дронів знову немає світла. Тепер вони можуть відчувати єдність із гордим народом Шемякино (Шмякіно?Чвякіно?Шебєкіно?) і пиздити одне в одного килими і стіралки. На росії ж саме таке проявляють братські чувства, якщо я не помиляюся.


Російська зброя через війну в Україні має таку рекламу, що її вже не купує навіть Індія. Крім винищувачів Су-30МКІ, танків Т-90 і гелікоптерів Ка-226Т індійці вирішили не купувати росіянські підводні човни «Амур-1650», обравши субмарини німецького виробництва. Вартість контракту - $5,2 млрд

Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко.

До речі, чому би не бути білоруським субмаринам, якщо на росії продаються білоруські креветки. На Білорусь же досі готовиться нападєніє


Наша постійна рубрика «сім кар єбічєскіх». Поки на Алтаї вирують пожежі, у Владивостоку – потоп. Такий, що фури у воді застрягають, і то тільки через опади.

Ідеальний сценарій, щоби половина росії потонула, а половина – згоріла. Компромісний варіант, так би мовити. Обери собі геноцид на свій смак

Що ж ми звірі чи шо


Сидр з метиловим спиртом вбив вже 30 лаптів і ще близько сотні відправив у ніжні руки російської каральної медицини. Причому цей спирт зберігався у самарських ментів, (а даний сидр – то самарський бренд) і ці менти по ходу виробнику його потихеньку продавали.

Парадоксально, що влада так стривожилася, бо чмобіків на фронті кожен день кладуть у десятки разів більше, скажете ви, але ні. Право русні впиватися майже до смерті, але без смерті росіянська влада охороняє ревно, як чемодан із гівном Путіна. Бо це ж основний генофонд іже з ним електорат.


Хакери запустили в ефір звернення «РДК» на Кубані та у Ростовської області (уявіть як обісрався Янукович). У жителів Курської, Бєлгородської та Брянської областей своя атмосфера – там Путін закликав їх евакуюватися вглиб Росії голосом Путіна (в це, на жаль, ніхто не повірив бо вже розуміють, що Путіну на них похуй), але все одно весело. А от кримчанушкам, які замість Аксьонова подивилися ролик про контрнаступ ЗСУ, їбальники скисли набагато більше, бо це вже дуже схоже на правду, в яку вони поки не хочуть вірити.


Росіяни взяли в полон… росіян. Пригожин взяв у полон підполковника армії РФ Вінівітіна, який замінував їм відхід з Бахмута. Також вагнерівці викрали в армійців два танки Т-80, чотири гармати, Камаз і БМП, зґвалтували одного з солдатів бригади Вінівітіна, а ще кількох викрали і намагалися поміняти на боєприпаси.
РДК ж захопили полонених на Бєлгородщині, а губернатор у відповідь прикинувся креветкою і заявив, що там вже всіх мабуть убили, тому чого метушитися
 
А зраз про серйозне. Цього тижня йобана русня підірвала Каховську ГЕС. Це страшне горе. Я знаю, що ви вже не вивозите. Я теж не вивожу. Дихати після такого… Ми всі зараз дихаємо як крізь товщу води. Розриває серце і легені. Але ми живі.
Далі вони підірвуть ЗАЕС. Кримський Титан. Все, до чого дотягнуться.
Але знаєте що? Ми будемо жити. Рятувати своїх котів, смажити сирники, купувати півонії і зберігати насіння на розсаду.
Ми найживучіша нація у світі. Тому що ідіть нахуй, от чому.

І знаєте ще що? Ми ж ще й щасливими примудряємося бути. От прям зараз. правда? А хто так ще може?
А більше ніхто. Тому без нас на цій землі – ніяк. Саме без вас - ніяк.

І не забудьте погладити котика, чи хто у вас там