Десять хороших новин 8 січня

Десять хороших новин 8 січня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах 16 населених пунктів, серед яких Стельмахівка, Макіївка і Білогорівка Луганської області та Роздолівка, Соледар, Бахмут, Залізне, Первомайське, Водяне і Побєда на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 12 скупчень лаптів, склад палива, дві зенітки, уронілі дві вертушки і орлана

У Мелітополі другий день салюти на заводі «Гідромаш», де у лаптів була база. Суспільство скоро почне просити арту перестати хуярити хоч на день, бо ніхто не може підрахувати втрати. А нам же вже інтересно!

На росії літак не зміг злетіти, бо наглухо застряг у кучуругах. Дуже символічно, що це літак авіакомпанії «Перемога». Після низки недолугих спроб розчистити злітно-посадкову смугу, пасажирів тими же лопатами вигнали з літака в аеропорт грітися. Не здиваюся, якщо в аеропорту у Пермі для обігріву буржуйка

У Донецьку палає металопрокатний завод, де лапті з абізянами лагодили свою техніку. Так шо все, що вони недоламали, тепер погоріло. Власне, це єдина доля руснявої техніки, якщо вона тільки не потрапила до нас.

Україна повернула з російського полону ще 50 наших Героїв, серед яких оборонці Маріуполя та Бахмута. 33 офіцери та 17 рядових і сержантів ЗСУ, НГУ, ТРО, ДПСУ, ССО та ВМС

На Запоріжжі заградотряд росгвардії зекономив нам патрони і пересріляв шістьох своїх лаптів, дізнавшись, що ті хочуть здатися у полон.

Латвія помітила, що якось забагато русні з початком війни відчуло себе латишами і тепер домагаються репатріації, тож тепер країна мінятиме свій закон про репатріантів. Більшість лаптів, що намагалися прикинутися латишами, не мали латвійського коріння, родичів і взагалі хотіли використати країну ЄС як транзит. Тепер їм гайки закрутять ще міцніше.

Наша постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». Сьогодні місто-терпіла федерального значення знову милується бавовною. Ну їх нахуй, вже же навіть якось і неінтересно.

«Під час відпрацювання ворожих позицій на передовій бойові кролі, натреновані у секретних лабораторіях української спецслужби, виманили на себе групу росіян. Її прицільним вогнем вразила снайперська група ЦСО «А» СБУ: двох окупантів було знищено. Ціль відпрацьована, зведена група повернулася на базу без втрат». Серйозно, це заява СБУ. І це той випадок, коли мені навіть немає що ще пожартувати з цього приводу.

Але я вже знаю, що відділ ССО по роботі з партизанами планує їх переплюнути і домовляється з бойовими борсуками про операцію з визволення херсонського єнота


І картинка з соцмереж сьогодні для людей з трьома освітами

Вісник веселої русофобії