"Дивіться, як цікаво виходить" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Дивіться, як цікаво виходить" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Після виборів до ВР ЗЕботва натхненно волала, що конкурент для Зеленського це Бойко або Тимошенко. А Порошенко, мовляв - фсьо.

Минає кілька місяців. Прибічників Тимошенко не обшукують - обшукують Бірюкова і Чорновол. Садять Ріффмастера і генерала Марченко. Бойка не помічають. Конкурентом Зеленського у всіх рейтингах стає Порошенко.

Минає ще час. Проти Порошенка справи клепають водночас ДБР, ГПУ та СБУ - десятками. На допити тягають депутата Федину, від якої ЗЕ потерпів. Кого називають конкурентом ЗЕ рейтинги? Порошенка.

Минає ще трошки часу. ЗЕкоманда згадує про Бойка. Вона принижує палацовим арештом головного конкурента Бойка-Льовочкіна всередині ОПЗЖ - Медведчука. ЗЕвлада випускає на ТБ Бігуса з плівками де Порошенка нема. Результат? Порошенко так само головний конкурент Зеленського.

Ситуацію не поміняли навіть побрехеньки про яхти і нашестя свідків антирейтингу. Порошенко продовжує бути головним конкурентом Зеленського.

З цим - щиро вітаємо Подоляка і Арестовича. І радимо менше рвати серце через цей факт. Порошенко - головний конкурент Зеленського. А рейтинг Зеленського що нині тримається на стараннях піар-служби з необмеженими бюджетами вічний не буде. Не надірвіться пацани.