"Для чого це? Яку користь це принесе твоїй державі?" - Mason Lemberg

"Для чого це? Яку користь це принесе твоїй державі?" - Mason Lemberg

Щиро сподіваюсь, що це буде мій останній пост на тему україно-польських і україно-словацьких стосунків, до речі, теж.

Хочу сказати що дуже багато людей помиляється, починаючи з'ясовувати "хто перший почав", розказувати "то вибори там, після них все пройде, все повернеться взад" чи оцінювати масштаби впливу на біженців, військову логістику, військову допомогу і тд.

Далеко не це головне в цьому конфлікті.

Взагалі немає значення хто перший почав в контексті ідіотських дій.

Так, ймовірно, градус напруги після виборів спаде. Але хто вам сказав, що все повернеться взад? Треба віддати належне Зеленському він вміє входити в довіру. І треба визнати, що стосунки з Польщею до цього будувались великою мірою завдяки його приватним стосункам з Дудою. На мою думку, він їх зруйнував.

І взад це вже не повернеться. Тобто, замість союзника, який проявляв ініціативу в допомозі, не раз, ми після виборів, ймовірно, отримаємо того хто не буде заважати. Може. Якщо шантрапа не продовжить чудити.

Тобто, я не бачу причин для оптимізму і повернення взад, це радше бажання ніж дійсність.

Але не це головне, повторю.

Головне - це безголовість, комплекси, нездатність робити висновки, нездатність бачити і прогнозувати хоча б на півкроку вперед і самоіндукована власною пропагандою віра у месіанство і найвеличніше лідерство в світі.

І це, власне, дуже схоже з росією. Коли такий же закомплексований найвеличніший лідор світу путін увірував у власну пропаганду і припустився критичних помилок.

Бо причиною конфлікту з Польщею стало не зерно чи будь-що інше. Причиною стала власна нездатність усвідомлювати відмінності між реальним станом речей і твоєю реальною роллю в цьому світі і тим, в чому тебе ж переконує власна пропаганда.

Усвідомлювати, що тотальна залежністю від заходу в УСІХ сферах і напрямках ніяк не робить тебе найвеличнішим лідером світу. І свинське невдячне відношення до Словаччини, Польщі, Німеччини, ЄС, НАТО, США рано чи пізно зустріне опір, бо вони оцінюють тебе за твоїм реальним станом, а не за тим що тобі розказує власна пропаганда організована на ЇХ гроші.

От воно, ця коса і знайшла камінь. Бо Бен Воллес не читав пєтушині блоги на "українській" "правді", йому цього нах не треба робити. Зате цими самозамовленими для себе блогами вони самі себе переконують у власній найвеличності. Самі ці переконання і попередні успішні спроби бикування й були основою цього бикування, а ніяке не зерно.

І щоб зразу відкинути байки про "наші інтереси", "нашу суб'єктність", "а чому ми маємо підкорятись?", "Вашингтон нам нє указ" та іншу чепуху, ото вчора була видна "суб'єктність" у всій красі. Коли нашого посла викликали в МЗС Польщі для пояснень, а ми вже ні, хоча слова про потопельника були куди болючішими, хоча субєктні гундосні пацани рішуче викликали посла Польщі через через абсолютно дитячу (у порівнянні з цим) флазу чиновника 5-го рівня десь 2-3 тижні тому.

І на вчорашні слова прем'єра Польщі про "будете вийобуватись, ще більше вас обмежимо", "припиняємо військову допомогу" теж чомусь ніхто не відповів.

Що з суб'єктністю, субєктні рєбята? Що з "власними інтересами"? Може варто внести зміни в пропагандистські методички?

І так же тихенько субєктні рєбята забудуть про позови в СОТ, про які так мощно заявляли днями.

Так, бо треба якось розрулювати, власноруч створений конфлікт, через відсутність мозку в усіх, комплекси і власну пропаганду

Ту саму пропаганду, яка попри вищеописану "суб'єктність" і далі намагається діяти за старими лекалами вигороджуючи найсубєктнішого суб'єкта в світі від зроблених висновків, запевняючи його, що нічого страшного, після виборів усе повернеться взад, просто неудачно биканули, паралельно породжуючи міжнаціональний конфлікт.

От це і є найстрашніше в цій історії. Бо багато чого можна дійсно повернути взад, домовитись, змінитись, але те що зараз робить рубльова зелена пропаганда і її безголові послідовники, вигороджуючи найсубєктнішого суб'єкта від висновків, реальної ситуації - це справжня біда. Не вивчені уроки, незроблені висновки, нездатність відчути реальність, перекладання провини на громадян іншої держави, які тобі реально і беззаперечно допомагали.. все це говорить про те, що подібні ситуації будуть повторюватися і надалі. І після Воллеса і Дуди урветься терпець у Байдена, Борреля та інших. Бо вони нам нічого не должни.

І що тоді будеш робити ти, свідку "наших власних інтересів", "поклоняльнику суб'єктності"?

То ж дуже добре подумайте, панове, коли наступний раз почуєте пафосні хуйню про суб'єктність і обсирання будь-якого союзника і дайте відповідь на запитання: для чого це? Яку користь це принесе твоїй державі? І для чого рвати жопу за ідіота, щоб він продовжував робити біду через власні невивчені уроки і не здатність вилізти з марічкосвіту власної пропаганди, збудованої на гроші тих, кого він обсирає.