"ДОГОВІРНЯЧОК ПРОВАЛИВСЯ"

"ДОГОВІРНЯЧОК ПРОВАЛИВСЯ"

Ну, не напали. Спільні зусилля українських патріотів і наших західних союзників таки втримали Пуйла від дурниць. Правду кажуть, скажені бояться галасу.

Звісно загроза ніде не поділася, поки Росія біситься від постімперського синдрому, загроза буде перманентна. Але, як то кажуть, нас б'ють а ти міцнішаємо. Загроза насправді виникла не зараз, а в лютому 2014 р. І саме такі моменти показують де наші справжні друзі, а де так собі. Показують, хто реальний патріот, а хто - дешевка, готова за гроші ОПУ розносити московську побрехеньку "загрози нема, то Захід і Росія спільно примушують Україну виконувати Мінські угоди, а Зеленський опирається, бо у всьому винний Порошенко".

Як бачимо черговий договірнячок Єрмака з Кремлем, аби примусити Україну до відмови від євроінтеграції і членства в НАТО (цитую нардепа-служку Мазурашу), а Європу до запуску "Північного потоку - 2", провалився. Україна не злякалася, Європа не повелася, а країни НАТО відреагували адекватно. Тепер ЗЕботва і її вірна ЗЕкта можуть волати що в їхніх економічних провалах винний Захід. Бо ви ж розумієте, спершу у них стало збитковим Центренерго, лягла вітчизняна енергетика (електрику купуємо в Білорусі) та пішов у тінь 31% економіки, а потім прийшов Захід і посіяв паніку. Це Захід винний, зараза.

ЗЕботва про це уже волає, та й оточення ЗЕ натякає. А що їм ще робити? Договірнячок - провалився.

Печера Дракона