«ДВА СЛОВА ПРО ДОННІ» - Олег Пономар

«ДВА СЛОВА ПРО ДОННІ» - Олег Пономар

Розставимо нарешті крапки над Ї. Впродовж останніх днів бачу в себе серед коментарів навалу затятих та агресивних трампістів, з претензіями "Олеже, ви дуже упереджені стосовно нього, якась особиста ненависть, тощо". Гаразд, розповідаю.

Так, він мені дуже неприємний, і я маю свою думку щодо нього. Бо:

Він переміг на виборах завдяки Московії (скид через Вікілікс вкраденої е-пошти Клінтон);

Він не застосовує санкції проти держборгу Московії, як це передбачено Конґресом;

Він застосував санкції лише проти Дерипаски та Вексельберга, ще й згодом послабив їх проти першого;

Він хоче повернути Московію до G8, незважаючи на її агресію та анексію територій України;

Він і його оточення навіть не згадують про SWIFT та нафтове ембарго;

Нафта зараз по $70 за барель, тощо.

Питання до трампістів (хоча апелювати до зомбованих — це марна справа, та все ж):

Манафорт є багаторічним другом Донні та колишнім головою його передвиборчого штабу. Але сьогодні Магафортові висунуто звинувачення на пару з московським шпигуном. Як таке можливе? Адже ж головою штабу вибирають ту особу, для якої і про яку немає секретів?

Зять Донні, син Донні, тощо, зустрічались з московськими чиновниками та олігархами до виборів. Він про це теж не знав? Цар добрий, бояри погані?

Просто я знаю, що Мюллерові про це все відомо. Більше того, він може все це документально підтвердити. Включно з фінансуванням кампанії Донні з боку Московії.

Ще питання до трампістів. Що ви скажете про "мирний план" капітуляції України, профінансований московським олігархом та переданий колишнім українським нардепом особистому адвокатові Донні та його раднику з нацбезпеки?

Перші п'ять квартир у Донні радянський кримінал (це доведено в американському суді) купив у 1984 році, перший візит до СРСР Донні зробив у 1986 році.

«РАШАҐЕЙТ: В БІЙ ПІШЛИ ВАЖКОВАГОВИКИ» - Олег Пономар

Це стосується особистого адвоката, особистого давнього друга і консільєрі (в коза нострі - права рука-помічник Боса) Трампа Майка Коена. У найближчі дні існує велика ймовірність, що Майкл піде на угоду проти Трампа.

Також в п'ятницю суд може змінити домашній арешт на камеру лівої руки Трампа Манафорта, що теж різко підвищить шанси на те, що Манафорт піде на угоду з правосуддям проти Трампа.

Також я писав, що третя величезна риба, більше якої тільки Трамп - Роджер Стоун (відповідав за роботу з Вікілікс і отриманням інформації від РФ) очікує швидкого арешту.

Ось такий черговий схід лавини нас очікує в найближчі кілька днів.

Гарного вечора.

Олег Пономар