"Два важливі нюанси" - Маson Lemberg

"Два важливі нюанси" - Маson Lemberg

Свині урода нахрюкують на Залужного, вимагаючи, щоб той представив їм якісь плани і забуваючи про два важливі нюанси.

1) А хто вони взагалі такі? Хто такий арахамія чи безугла, щоб їм щось мав надавати Головком? Він їм підпорядковується якимось чином?

Ні? - то нахуй з пляжа.

2) "вони мають право бо народні депутати". Навіть якщо забути про їх персональне минуле і участь в відверто зрадницьких договорнячках з окупантом на території країни-агресора, то постає питання наскільки безпечно розказувати щось народним депутатам, в силу того, що таким продовжує бути Бойко і ОПЗЖ, в силу того що ряд народних депутатів членів правлячої партії стали зрадниками і колаборантами?

Хто його знає чи не зрадником є, наприклад, Арахамія, який координував роботу Ковальова, Дубінського, запуречував можливість агресії росії і звинувачував союзників. Чи та ж сама безугла, яка співпрацювала разом з заступником ТСК зрадником Деркачем в комісії по "вагнерівцях"?

Я не стверджую, звісно, але погодьтесь, це важливі факти їх біографії, що вимагають перевірки.

Це треба з'ясувати компетентним органам.

І тому дуже мудро з боку Головкома не розголошувати жодної інформації цим особам.

Тим паче, що Головком підпорядковується напряму мудрому президенту Володимиру Зеленському, сміливому чоловіку, який ніколи не буде ховатися за спинами якихось зашкварених свиней, щоб підривати єдність (про яку він так багато говорить) через якісь страхи і комплекси.

І якщо в нього будуть якісь претензії до Головкома, він обов'язково їх озвучить публічно, щоб виправити це і зберегти єдність.

На щастя, у Володимира Олександровича претензій до Головкома немає.