"Гарант, де ти є? сховався...?" - Ірина Геращенко

"Гарант, де ти є? сховався...?" - Ірина Геращенко

Ніч минула після заяви Президента США Джозефа Байдана, в якій він поінформував світ про дані американської розвідки: Путін прийняв рішення про вторгнення, Київ в зоні ризику.

Орки всю ніч гатили на всій лінії зіткнення, вперше за багато років гупало в прифронтовому Маріуполі.

Де Зеленський? Чому українці чекають звернень президента іншої країни і не можуть почути внятної інформації від головного слуги народу?

До речі, де Єрмак? Тобто, він за спиною Зеленського на всіх фото присутній. Але ж ми так звикли за ці роки слухати від нього про зустрічі з послами, про нормандський формат, про прорив і успіхи, про те, як все було не так і як тепер все так, про найвеличнішого лідера сучасності і ще ніколи Україна не була такою як зараз.

Важко уявити собі будь якого лідера, який після брифінгу Байдена, що стосувався його краіни, не вийшов би негайно в прямий ефір зі своєю заявою. Не звернувся до своєї нації і чесно не сказав, які виклики стоять перед нами і як ми їх будемо долати.

В день єднання слуги закликали об’єднатися навколо Зеленського. Так а де він?

Р. S. Тим більше на брифінгу Байдена вже журналісти згадали Зеленського, мовляв, що він збирається робити? Хотілось б почути від Зеленського відповідь , бо вже точно не до Байдена.