"Головне це гармонія. АРМА знайшла Думу. Дума знайшла АРМу. Ідеальна пара" - Сергій Фурса

"Головне це гармонія. АРМА знайшла Думу. Дума знайшла АРМу. Ідеальна пара" - Сергій Фурса

Це ж так важко і неприємно, коли ви не підходите один одному. Коли ви з різних світів. Коли сповідуєте різні цінності. Виникає тисяча непорозумінь і постійні конфлікти.

І так чудово, коли ви зустрічаєте свою споріднену душу.

От це і сталося. АРМА була мертвонародженою організацією. Яка весь час свого існування породжувала тільки корупційні скандали.

Було б щастя, якби таку організацію очолила чиста людина, що сповідує принципи верховенства права і є доброчесною? Навряд… але б у всіх ще довгий час буда іллюзія, що АРМА може змінитися. Порожні іллюзіі, міражі…

Але обрали саме ту кандидатку, яка ідеально подходить до корупційної клоаки. Дубинського в спідниці, да пробачать мені той сексизм. Що жодним чином не відповідає принципу доброчесності. Пані Дума, що свого часу активно брала участь у поширенні російських теорій змов, що намагалася дискредитувати Джо Байдена в рамках компанії, яку започаткував російський агент Деркач. Людина Фірташа.

Вона ж ідеально пасує АРМІ. Вони наче створені один для одного. Вони всі ці роки йшли на зустріч один одному.

І нарешті зустрілися. Нарешті чиясь добра воля, чиясь щедра рука, що керувала комісією з обрання голови АРМА вирішила їх долю.

Душа і серце радіють, коли бачиш такі ідеальні пари. Пари, що створюються на небесах. А те, що наші західні партнери можуть не побачити цієї краси, не оцінити гармонії, можуть подумати, що над ними знущаються, що плюють їм в очі…можливо… прикро… але зате без іллюзій.

Але ж любов переможе все…