Головне про головне

Головне про головне

Нажаль автора тексту не знаю: Головне про головне. Саме так все і відбувалося. У всіх на очах. Зрада країни своїм же народом. Ворожа пропаганда використала ницість та жадібність окремих осіб, щоб ті на емоціях викликали найгірші якості інших. А далі вже були суто технічні питання. Наче морок....

Александр Лещинский

Знаєте,з кінця 2018 року я почав себе відчувати в нашому соціумі білою вороною, а люди по за моїм колом спілкування почали вважати мене і моїх однодумців такими собі міськими божевільними

 Так, саме з кінця 2018 року в повітрі відчуваловся сморід проросійського реваншу. Саме тоді я почав спілкуватися з людьми на тему політики, розповідати про позитивні зміни, що відбулися в країні. А люди? Вони дивитися на мене, як на міського божевільного. Та шо ж я таке кажу, все погано, ця влада краде, бариги, що не хочуть зупинити війну, бо вона їм вигідна і решта матриць, що їм закарбували бутусови, лещі, бігуси і безліч решти менш відомої пиздоти в голову.

 Далі я почав їх запитувати, і не тільки я, а сотні таких, як я, ось рейтинги, ось кандидати (на 2018 то були юля, бойко і Порох, з найбільшим рейтингом). То кого оберете? Кого завгодно, аби не Пороха, але точно не бойка, ну і юля не підходить. Відповіді так і не отримав. Далі проводив аналогії з минулим сторіччям і тими ж роками. І що цю владу не можна міняти, бо буде біда. Ну ви зрозуміли, знову погляд, як на якогось дурачка.

 Прошли вибори 2019 року. Спершу президентські. Медіахвойди, що кричали про зраду і висмоктували її з пальців, чи туїв їх работодавців, різко замовкли. Відбулося призначення головою генштабу хомчака, почалися розмінування акваторії Азову біля Маріка з подачі президента, відбулося вбивство тимчука. Одразу після виборів прилетів коломойський, а після інавгурації, з'явився портнов. І ми, умовно божевільні, далі про це криком кричали, що суне біда, що буде велика війна. Але знову таки, з нас ліпили сектантів і ідіотів всякі бідони і подоляки.

  Також пройшов незаконний розпуск ради, поки клоуни розігріли публіку на хуже нє будєт, не дивлячись на всі вище перечислені події, слуги отримали монобільшість. І далі в турборежимі почалися знищення армії, убивство гетьманцевим і парламентом економіки і заглядання хуйлу в очі.

 Так от, ось цю притомну меншість вирішили розколоти з середини. Почали працювати ломи, що раніше підтримували проукраїнську владу до 2019 року. Ми знову почали криком кричати, що люди перекрасились і почали працювати на зелених сепарів. То відбілювати опу по вагнергейту, то радіти купівлі криголаму. І мовчати щодо продовження узурпації влади в країні. Врешті вони таки визнали, що відмежувались від ЄС. Врешті почалася повномасштабна війна, про яку ми попереджали, врешті багато хто з нас без світла, без даху над головою, без чоловіків, жінок, дітей. Когось вже не має.

 Але чомусь, на фоні цих страшних подій ми, що не помилилися фактично ні в чому, знову вигдядаємо міськими божевільними, а решта далі вірять реваншистам і не бачать тої дічі,що останні творять. Забули, хто такий буданов, забули, що ще весною хламідія, зе і єрмак заявляли про переговори з рф і винесенням Криму за дужки на 15 років.

 А знаєте в чому спільна риса нас, моїх однодумців. Ми аналізуємо, думаємо, аргументуємо свою думку в суперечках. І тому, нажаль, передбачили на 100% все лайно, що з нами відбувається. А більшість людей ломи і медіашльондри розводять на емоції брехнею і маніпуляціями. І люди не бачать наших аргументів,а вірять шльндрам через відсутність цього самого критичного мислення.

 Самий звичайний приклад-ми про війну казали, попереджали. Казали, хто сприяє вторгненню. Все так і сталося. І шо? Ми упороті,сектанти, а лідор нації, що казав за 3 дні до війни,що такого не може бути, росіяни на нас не нападуть, тепер має рейтинг 85%. Це,бл. як зрозуміти?  

 Тому хто там каже мені, чи моїм однодумцям, що я помиляюся щодо майбутнього,чи до поведінки тої чи іншої медійної особи, аргументуючи це тим, що я сектант, чи крім Пороха, нікого не визнаю, поспілкуємося через рік, два.

 Бо вже чесно, заїбав цей когнітивний дисонанс людям бездумно називати біле чорним, і мені доводити потім шо то є правда.

Просто думайте.

 ПС. Гасло, що зараз ще більш актуально, ніж у 2019.