Голову ДФС Насірова пропонують звільнити, – петиція

Голову ДФС Насірова пропонують звільнити, – петиція

Голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова українці пропонують звільнити з посади.

Відповідна петиція з’явилася на сайті Глави держави.

«З призначенням Романа Насірова на посаду голови ДФС ситуація із взаємодії платників податків та держави змінилась лише в негативну сторону. Корупційні скандали, пов’язані з керівництвом ДФС, незадеклароване майно Романа Насірова, посилення не законного тиску на підприємців з боку податкових органів з метою вимагання хабара, штучне протиправне блокування роботи бізнесу, постійні рейдерські атаки податкової міліції, відродження клименківських незаконних схем збагачення податківців – це короткий список характеристик перебування Романа Насірова на посаді керівника ДФС», – йдеться у тексті петиції.

Також зазначається, що інвестиційний клімат щодня погіршується. Автори петиції пов’язують це з «повною незахищеністю бізнесу від незаконних дій з боку ДФС».

«Тому внутрішній інвестор, український бізнес, українські підприємці, екперти з податкової політики та громадські організації вимагають негайного звільнення Романа Насірова з посади голови ДФС та розслідування його діяльності», – наголошується у петиції.

Станом на сьогодні петиція набрала 391 підпис з 25000 необхідних. До кінця збору підписів залишилося 90 днів.

Джерело