Готуємо 12 втрачених українських страв! Чому ми про них забули?

Готуємо 12 втрачених українських страв! Чому ми про них забули?

Штолен, імбирні пряники та індичка сьогодні є стійкими асоціаціями з Різдвом, однак, запозиченими. А що на Святвечір готували наші предки? Які страви та продукти стояли на святкових столах у наших пра-пра?

Разом із шеф-кухарем Євгеном Клопотенком та дослідницею гастрокультури Оленою Брайченко у спецепізоді «Реальної історії» до Різдва ми відкриватимемо забуті, суто українські кулінарні традиції.

Кутя з халвою, карачун, банник, пампухи з ружею, борщ із вушками та багато іншого: ми покажемо 12 автентичних, вражаючих і надзвичайно смачних страв! Обовʼязково збережіть їхні рецепти та повертайте нашу історію просто у себе вдома, готуючи ці страви на зимові свята.