"ГРА ПРО УКРАЇНСЬКИХ КОПТЕРНИКІВ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ГРА ПРО УКРАЇНСЬКИХ КОПТЕРНИКІВ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Новина - супер. Фінська студія Rockodil та німецьке видавництво Lesser Evil створили аркадну гру "Death From Above", де гравець може відчути себе... українським пілотом коптера.

Можна проводити авіарозвідку. Можна скидати на ворога боєприпаси. Можна... та багато чого можна.

Скажіть про вас вже робили комп'ютерні ігри? А про мене і моїх побратимів - уже. Бо я в таке грав, щоправда на пульті Мавіка - біля Бахмуту та Вугледару.

Гра вже є на дочасному доступі Steam. А на московських болотах вирує істерика рівня катарсісу. Є від чого казитися русскім.

Розробники гри заявили, що вже зараз 30% прибутку від гри підуть на допомогу ЗСУ. А коли гра окупиться, на ЗСУ обіцяють передавати 70% доходів. Але головне навіть не це.

Головне те, що широкі маси людей по всьому світові матимуть змогу відчути себе УКРАЇНСЬКИМИ пілотами. Це дивовижна і шикарна реклама нашої боротьби. Реклама ЗСУ. Україна захищає свободу - у непрямий спосіб про це дізнається весь світ, в першу чергу - молодь.

Крім того. Наша війна - перша війна регулярних армій, в якій масово застосовують безпілотні комплекси. Вже очевидно, за безпілотниками майбутнє. Весь світ знатиме - все почалося з України. Вірю, з'являться ігри ще й про українських пілотів БПЛА-літаків, і світ дійзнається про українські Лелеки, Валькірії, Фурії, Мари тощо. Хто б що не казав, а саме вони тягнуть всю чорнову роботу на передовій. Попри всі їхні недоліки.

Але то згодом. А зараз гра "Death From Above" набирає популярність - на зло Москві. До речі, офіційний саундтрек гри - пісня "Мій сокіл" від групи "Антитіла".