"ГРА У ЗВИНУВАЧЕННЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ГРА У ЗВИНУВАЧЕННЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Щоразу як напишеш пост з критикою влади, в коменти припирається тіло, яке заявляє: "Ти маєш нахабство бути незадоволеним українською владою - ти працюєш на Москву!" Пише солдату ЗСУ тип що сидить к тилу, як правило, але то банальності.

Так от. Шанувальники ЗЕ! Я сильно не радив би вам розкидатися такими звинуваченнями. Бо. За вашою ж логікою виходить, що Зеленський і його компанія - агенти Москви. Бо хто обрав Зеленського? Правильно,ті хто 5 років нещадно критикував українську владу, команду Петра Порошенка і особисто Олексійовича. Бути невдоволеним українською владою значить працювати на русскіх - за логікою шанувальнтків ЗЕ. А кого можуть обрати ті, хто працював на русскіх? Очевидно - агента Москви.

Звісно шанувальники ЗЕ можуть заявити, що Порошенко агент Москви і його правильно критикували. Але. За ТРИ РОКИ до вторгнення, ЗЕвлада дослідила всю біографію Порошенка, аж до часів коли він не мислив про політику. ЗЕвлада доколупалася до мишей - дійшла до арешту картин з колекції Порошенка.

У результаті влада не знайшла доказів не те що антидержавної діяльності Порошенка, а навіть неправильного переходу ним дороги. Всі спроби принести до суду бодай якісь звинувачення - розвалилися. А справи... Ну, ЗЕвлада навіть проти Джо Байдена кримінальну справу порушила, було?

Тобто, одне з двох. Або Зеленський в змові з Москвою - і тоді його команда таки промосковська. Або цю владу обрали ті хто працював на Москву, і тоді чинна влада Зеленського - промосковська. Вам який варіант подобається більше?

Шанувальники ЗЕ. Уважно думайте перш ніж розкидатися звинуваченнями.

На фото - команда Порошенко дивиться на них як на... ну ви зрозуміли.