Грайте, грайте, та не загравайтесь...

Грайте, грайте, та не загравайтесь...

Якби я переживала за рейтинг влади, ба навіть не рейтинг, а про уникнення відповідальності після Перемоги, я би порадила ОПі негайно позбутися полковника з низькою соціальною відповідальністю.

Звісно, смороду і хайпу від нього - вище стріхи, тобто саме того, що вони згодовують своїй пастві.

З іншої сторони, не в міру істеричний Люся не здатен зупинитися. У всіх сенсах. Як поперло, то вже поперло. Тільки вмикаються софіти, тобто будь-яка камера, як Люся входить в роль і вже тримайте його семеро. Феєричний коментар щодо втраченого півдня уже "не вырубишь топором" (ну, он же русский по культуре, это в виде компимента).

І ось черговий epic fail - отримайте, розпишіться.

Тобто ті, у кого є питання по провалу підготовки до війни - порохоботи? Тобто тільки у сьогоднішнього президента були на стадіоні "маі вапроси" до Порошенка?

А до нього самого ніяких "вапросов" не може бути за замовчуванням?

До речі, я не підозрювала, що найбільше порохоботів кучкується у Херсоні та інших містах півдня, з огляду на уривки спілкування з ними, поки чи коли є зв'язок. Там питань до влади - вище Евересту.

Крім того, часто доводиться читати, що у військових також є чим поцікавитися у президента, просто надто зайняті наразі.

Вони також поголівно порохоботи?

Це я до чого. Вони самі впораються. Вони самі себе заженуть під лавку. Допомагати не треба.

Там оно безумно-недолуга Безугла підключилася, гімнописець Мазурашу, просто дуже добра пані, яка спить і бачить стерилізацію жінок, у яких немає вищої освіти - Третьякова.

Пропонують розстрілювати "не таких" військових. Відчуваєте заманливу перспективку? Від "не таких" військових до "не таких" виборців залишилося півкроку.

Коротше, софіти увімкнулися і зелених поперло. Тільки в умовах страшної війни це знущальне стібання над людьми може закінчитися не лише нульовими рейтингами.

Грайте, грайте, та не загравайтесь.

Svitlana Samarska