"Гроші? Де?" - Алла Комарова

"Гроші? Де?" - Алла Комарова

О як! Землю селянам, фабрики робочім, смартфони пенсіонерам, Вавє - галопєрідолу.

Якщо ви гадаєте, що ваша любіма редакція звар'ятувала, то ви десь недалеко від правди посунулися. Здоровий глузд у цьому всьому зберігати вдається не тільки лиш всім.

Значить, подивився Вавася на рейтинги, на мемографію та мемологію уходів у ліс тихенько і не дуже, прикинув бакулюм до носу і каже людським (але це не точно) голосом:

__усі вакциновані українці старше 60 років отримають безоплатно і бєзвозмєздно, то їсть даром, смартфон новий, красівий, навіть з коробочки ще не вийнятий__

Мільярд дерев в нас вже висаджені, космодроми працюють у штатному режимі, льодоколи у пробках стоять на Русановці, війна закінчилася не тільки у підшлунковій, але й у простатній залозах, залишилося тільки смартфонами усіх, хто 60+, забезпечити і мир настане і тоска пройдьот.

Вова, я хочу простої відповіді на просте запитання: де гроші, блд? Де ти, недотикомка гундоса, знайдеш гроші на смартфони? Твої хотілки по "плюс піцот за бустер" вже навіть ручний кишеньковий міністр недофінансів Марченко не здатний забезпечити. Твоїх мишей по всіх складах стає не те що відгодовувати, банально утримувати нема на що. А тут - смартфони даром, і шоп ніхто не уйшов обіженним. Звідки гроші? Де? Що ще ти не встиг розпилити, оптимізувати і спиздити, м?

Зла не вистачає, чеснслово.