"Іх нрави" - Джон Сміт

"Іх нрави" - Джон Сміт

"Чому саме президент має відповідати за бруківку, стадіони, тенісні корти та іншій непотріб під час війни ?" - заламує руки Арахамія.

Може тому, що ваш президент-корупціонер сам вихвалявся, як будує дороги, мости, аеропорти і стадіони? Нє то, што ваш Парашенка (який взагалі-то будував кілометр доріг в 3 рази дешевше).

Зеля відповідальний за тотальну корупцію в країні, бо він і сам є вершечком цієї корупції. Достатньо почитати матеріали Лондонського суду про старі дєлішки організованої злочинної групи, яка в 2019 захопила державу, - господ Боголюбова-Коломойського з господіном Пінчуком по Криворізькому залізорудному комбінату вкраденому у держави в 2004 році, щоб стало ясно хто є хто.

Тоді, нагадаю, згідно матеріалів суду Коломойський, Боголюбов і Пінчук увійшли у змову з метою вивести Криворізький комбінат, який до 2004 входив до складу державного підприємства Укррудпром, із державної власності у свою власність.

Як слідує з матеріалів справи, господа домовилися розіграти просту схему: 1) спершу, користуючись зв'язками Пінчука з тестем-президентом (Кучмою), продати лише частину акцій державного підприємства - таким чином змовники утворили в ньому долю, що належала підставним особам Пінчука, а саме Коломойському і Боголюбову, 2) потім Пінчук, користуючись впливом на владу, лобіює закон про остаточну "приватизацію" підприємства, але за його умовами пріоритет на купівлю надається тим, хто вже володіє часткою у підприємстві (див п.1), 3) поплічники остаточно крадуть підприємство, записують акції на офшорну компанію Alcross, а потім за планом Пінчук таємно купляє її назад у перших двох за $143 мільйони доларів і таким чином стає вже повноправним власником державного підприємства.

Якщо ж шістки не погоджуються продати організатору долю в підприємстві назад, то він, знову-таки, користуючись своїм впливом на тестя, добивається вето Кучми на закон про "приватизацію" і господа остаются з носом.

Прекрасний план, а головне показує іх нрави.

Та десь в процесі шістки вирішили, що можна кинути організатора і самим стати власниками всієї шкури вбитого ведмедя. І пінчука бортанули. Після чого почався їхній спір, тупіци побігли у Лондонський суд і звідти всі ці шкурняки і виплили.

При чому досточтімиє господа прекрасно знали соціальне дно, з якого всі вони походять, а тому вже на етапі домовленостей сторони не довіряли одна одній. І наче в якомусь серіалі про остриє козирькі на сцені з'являється третій герой - "головний рабин Дніпра" Шмуель Камінецький.

У 1990 році перебрався з Брукліна до Дніпра. Назовні грав роль опікуна за єврейською громадою Дніпра, та всередині клану Камінецький був значно більше ніж духовний лідер. У 2005 році дніпровський бізнесмен Едуард Сартан в інтерв’ю Jewish Telegraphic Agency повідомив, що одна з ролей Камінецького – вирішувати бізнес-спори в Дніпрі.

Аферисти знали одне одного як облуплені. КидАли знали, що договори і суди не про них. Тому вони корчать із себе релігійних євреїв і навіть вважають себе такими. Відзначають песах, цитують одне одному святе письмо. Купу вкраденого барахла жертвують на синагоги і всякі єврейські проекти по всьому світу.

Тому питання вирішували через Дніпровського рабина. Типу нічого святого в нас нема, але ж ми хоча б в одного бога віримо, точно не обманемо! Ребе, розбийте! Кожен з них сподівався, що інший при рабині кинути не зможе.

Але обманули всі. Включно з рабином. Комедія.

От ребе і засвідчив у суді, що Пінчук при ньому обговорював з Коломоєм і Боголюбовим деталі кидка держави на мільярди (а отже і сам рабин приймав участь у кидку).

Така історія. Потім ця голодрань стала "олігархами", Пінчук останні десять років витрачає величезне бабло на всякі свої ялтинські стратегії, щоб тусуватися поруч зі світовими політиками і позбавитися душка смітника, а Коломой нині в СІЗО.

А в 2019 всі вони разом проштовхнули свою маріонетку на пост Президента. Маріонетка прийшла і одразу ж почала базікати про "амністію капіталів", щоб боси нарешті змогли видихнути: за старі грішки відповідати не доведеться, з артритом на нари не іти. Коломойський повернувся в кабінет Президента, а Пінчук отирається біля ОП, а його ручний опозиційний "голос" голосує в синхрон зі слугами.

А потім в 2021 році прямо перед війною Єврокомісія провела аудит по корупції в Україні і прямо назвала це "захопленням держави".

 - "Захоплення держави" означає, що хтось, ви називаєте їх олігархами, ми - теж, або група людей, використовують своє становище і різні інструменти - засоби масової інформації, політику, управління, державні підприємства - у своїх особистих інтересах." - заявив у своєму інтерв'ю автор звіту Юхан Партс.

І це - ключова "загроза розвитку України".

А на базікання підставної промокашки цієї "групи людей", що "в ЄС теж є корупція", відповів:

 - "Ви можете повідомити своєму президенту, що є стільки об'єктивних індикаторів, що, подивившись на них, я думаю, можна сказати, що ситуація в Україні неспівставна з жодною з країн-членів ЄС. В українському випадку це ситуація ендемічна".  

https://interfax.com.ua/news/general/770827.html

Так що, щоб там не розповідав Арахамія, всі у світі бачать захоплення нашої держави бандою злочинців.

Зеленський в очах 78% українців і всього світу відповідає за корупцію, бо він і є ця корупція. Та і сам Арахамія зі своїми виправданнями - частина вже нових розкрадань.

А тому треба не рокіровки проводили, коли глава мафіозного клану буде із камери-люкс продовжувати керувати мафією, а тюремні охоронці носити йому каву. Треба знищити всю мафію. Ніякої їм амністії капіталів і прощення старих гріхів. На старості літ ці пердуни мають чалітса на нарах, здавати одне одного, замовляти своїх шісток, щоб не свідчили проти них у суді, і натовпами заходити в клітки.

Тільки тоді всі побачать, що "боротьба з корупцією" в Україні - не фількіна грамота.